Kalas!

Idag har det varit kalas för hela slanten. Dagen började vid sju när Lukas vaknade. Då hade han sovit sen sju igår kväll (världens bästa bebis), sen hörde jag hur Alice gruffade runt i sitt rum. Gick upp och hämtade kickan och så knallade vi in och sjöng för storebror.


Hela kattpatrullen är med (och ja det är en dammråtta i hörnet)

Vi går in och sjunger för Felix och han följer med till våran säng där han öppnar sina presenter.




Lillebror finns oxå med på ett hörn.

Felix blir nöjd med sina presenter och går in och bygger ihop legot som han fick av oss. Vi äter frukost, jag städar och barnen leker. Alice och Lukas får sova middag innan gästerna kommer. När dom anländer får Felix fler paket att öppna och han är mycket nöjd. Efteråt går vi ut i solskenet och grillar och sen äter vi tårta och fika. En underbar dag helt enkelt!




Kim kickar igång fontänen. Går inte helt lätt eftersom kontakten rostat ihop så han får byta och fixa men nu porlar det härligt därute. Alice är mycket sugen på att låta de nya polarna (plastfiskar som hör hemma i sandlådan) bada i dammen. Rådjuren äter upp våra tulpaner men bara de på ena sidan som ni kanske ser.

Felix är väldigt nöjd med alla sina paket trots att han bara fick en legogrej som han säger. Favoritpresenten kom ifrån farmor. Han fick en jättefin stereo som vi satte upp på väggen, supersnygg och jättebra på alla sätt och vis. Den tog mp3 med och det är ju utmärkt. Han fick pengar oxå det hamnade högt på listan för nu är han rik tycker han. Han har hela femhundra kronor i plånboken. Det är mycket pengar för en sjuåring det.

Älska mig som mest när jag förtjänar det som minst är ett passande citat för dagen. Alice har varit Alice hela dagen. Smitit från farmor och studsat upp och ner på grannens handikappramp, hällt ut kattmat över hela köket ja listan kan göras lång. Efter den incidenten kom hon och kramade om mig och sa att jag var jättesnäll. Hon ville nog säga förlåt och övertyga mig om att vara snäll trots hennes lilla busstreck. Hon är en riktig spänningssökare som mamma uttryckte det.


Här är en underbar bild på våra minsta. Hon tycker mycket om att ha lillebror i sitt knä i sittern.



Igår bakade vi och ungarna slickade skålen. Man kan riktigt se hur de njuter



Lukas 2010




Felix 2003.

Ser ni hur lika dem är? Lukas är mörkare och har mörkare ögon men annars är han verkligen en kopia av sin storebror! Notera att de har exakt samma kläder på sig :)





Kommentarer
Postat av: Tina

Ja herregud vad lika de är! Kopior!

Jättefina bilder vännen. Låter som att Felix fick ett helt underbart 7-års kalas. Kram på er, ses imorgon! =)

2010-05-30 @ 20:04:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0