Familjemys

Nu är helgen över igen, men den har varit riktigt bra. Fredagen spenderades med barnen och avslutades med Talang i soffan. På lördagen tog vi det lugnt och umgicks hela familjen. Idag gick vi tipspromenad hela familjen. Jag kom trea!! Och Felix vann barnklassen. Sen gick vi hem och åt lunch. På eftermiddagen kom svärfar och svågern hit och vi åkte till skärgården och käkade glass. Sen handlade vi och åkte hem och käkade pizza på altanen. Det har varit en härlig dag med andra ord. Och vilken värme det var på altanen fast klockan var runt sju när vi åt. Underbart!

Veckan bjuder på två utvecklingssamtal. Alice på tisdag och Felix på onsdag. Sen blir det långhelg, Eltons dop på lördag annars inget planerat. Felix ska på barnkalas på fredag också icke att glömma. Annars lugna gatan.

Barnen då? Felix pratar mest om lego Indiana Jones på pappas dator. Sen längtar han efter sin födelsedag. Han blir snart sju år! Fatta! Sju år, vart tog tiden vägen? Och hur gammal är inte jag haha. Så han planerar inför sitt kalas och funderar på vilka han ska bjuda. Alice går runt och leker med Dutchess och älskling och nya favoriten ketchup (Picachu, hur det nu stavas). Hon fördriver gärna tiden framför filmer, favoriterna är just nu Pettson och Aristocats. Lukas håller på att lära sig skratta, underbart! Underbart är förresten ett ord som Alice använder flitigt. Allt är underbart och när Kimpa kom hem med pizza i torsdags så studsade hon runt och skrålade att det var just det UNDERBART!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen. Man blir trött av att vara utomhus!

Kommentarer
Postat av: Marie

ja visst är det underbart. Selma skrattar också nu, det är så härligt. och tänk vad de växer. Vi har börjat på babysim och det gillar Selma mycket. Ska ni döpa Lukas? Hoppas allt är bra med er. Kram

2010-05-10 @ 09:02:45
URL: http://majjsan87.blogg.se/
Postat av: Maria

Kul att höra från dig vännen! Ja de växer så det knakar! Mysigt med babysim, kul att hon gillar det. Ja vi ska döpa honom i Juni. Har sett att ni ska döpa Selma snart ni med. Vad händer annars då? Planer för sommaren?

2010-05-10 @ 10:16:01
Postat av: Marie

ja du, mesta tiden är vi hemma, har återupptagit renoveringen av husets utsida så mycket ledig tid går åt till det. I sommar har vi inga direkta planer, jag ska jobba lite, känner jag måste få göra lite annat också, sen blir det säkert en lite semestertripp nånstans. Och ni då? Kram

2010-05-10 @ 20:48:16
URL: http://majjsan87.blogg.se/
Postat av: Sara

Härligt med barnen.. 7 år och stora killen. Det går ruskigt snabbt!!

2010-05-11 @ 10:48:00
Postat av: Maria

Marie: Va skönt att få jobba lite. Skönt för Tom att vara pappaledig med. Jo samma här nån tripp nånstans blir det definitivt men vi har inte riktigt bestämt vart än. Vi borde ses snart!



Sara: Ja visst gör det!

2010-05-11 @ 10:55:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0