With an ironclad fist I wake up and French kiss the morning

Idag är jag ensam hemma med barnen. Kimpa har åkt till Stockholm och vi saknar honom redan. Han är hemma inatt eller imorgon skulle jag tro. Har haft en härlig dag med barnen. Varit ute och lekt, men fan vad det blåser! Har lovat att se på Talang med Felix ikväll. Han ska få äta ischokladen som är kvar sen i julas. Har även hunnit med att enbart ägna mig åt Alice och hon har varit glad hela dagen. Det svåraste med att vara trebarnsmor är att hinna med alla barnen. Just att kunna ägna sig extra åt varje barn varje dag. Det är inte så lätt vill jag lova. Som i onsdags när jag hämtade barnen på dagis. Alice var nyvaken och ledsen. Felix stod och stampade på parkeringen med en kompis och väntade på att jag skulle komma och bekräfta att dom kunde leka. Samtidigt började Lukas att gasta i vagnen. Fick mer eller mindre släpa hem Alice, sånt är inte roligt. Eller när alla tre vill ha uppmärksamhet samtidigt. Men jag försöker att få en stund varje dag som jag ägnar åt enbart en i taget.

Annars är det lugnt, har haft ett par träliga dagar men nu känns det bättre. Självrannsakan är nyttigt men självinsikt är inte alltid roligt. Har börjat med lite diet oxå. Igen...jag vet men det behövs ju. Har powerwalkat med Lukas och Snabba cash i örat och dragit ner på mat och uteslutit socker. Det går riktigt bra än så länge. Började i tisdags och har redan tappat 3 kilo! Jag vet att det låter otroligt och det är det oxå, men jag misstar mig inte utan har vägt mig på samma ställe, samma tidpunkt och så. Brukar gå bra i början för mig. Har ju många öveflödskilo och då rasar dom fort, det i kombination med mindre mat och amning ger ett sånt resultat. Vilket är bra för då får man ju blodad tand.

Annars är det lugnt. Mamma kommer över med fika efter jobbet så jag får lite sällskap. Nu ska jag byta poopblöja på mellan.

Trevlig helg på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0