Kvällen!

Äntligen kväll! Finns ingen bättre tid på dygnet. Man börjar varva ner, lägger barn, ser tv och njuter och sen har man förhoppningsvis en god natts sömn framför sig. Lovely! Den här dagen började tidigt, redan vid fem imorse. Då kom Alice upp. När hon kommer upp så knallar jag upp ur sängen och följer med henne ut. Alltså ut i huset. Vi brukar sätta på barnkanalen och sen lägger jag mig hos henne i soffan. Det här är något vi har sysslat med sen vi ställde tillbaka klockan. Vanligtvis så kommer hon upp runt halv sex men inte imorse. Barnkanalen hade inte ens börjat sända när vi gick upp. Så jag tog med mig Alice till hennes säng och försökte få henne att somna om, men icke. Låg och hade det mysigt tills klockan var tillräckligt mycket för att sätta på tv:n. Anledningen till att jag går med henne är för att Lukas och Kim ska få sova, eller snarare Lukas eftersom inget väcker min käre sambo.

Vi har haft en lugn dag, eller ja en del röj har det ju varit i vanlig ordning. Vi har handlat lite annars inget utsvävande. Skulle bara ha litegrann så vi handlade på Lidl. Lidl är billigt! Det är ju bra men jag är inte överväldigad, det är jag inte. Gillar inte deras kassasystem och nej jag har aldrig vant mig eftersom jag så sällan handlar där. Packa i ett fönster liksom? Nu vet jag att om man är snabb så kan man packa i kassan men det är inget för en rookie som mig. Men mjölken kostar 6,75 det gillas!

Idag lagade jag en pastagratäng med kyckling, purjo, tomat och ricotta. Den blev populärare än gårdagens mat. Mamma kom förbi så jag fick i henne lite mat med. Kan ju säga att maten knappt går åt här hemma. Kim äter inte så mycket, jag inget och kidsen petar i sig litegrann. Igår fick jag tre matlådor över och samma idag. Det fick jag frysa in. Bra att ha när inspirationen tryter. Ni kanske tycker att detta plötsliga matintresse verkar knepigt när jag bantar. Men det är inte för min skull om man säger så. Jag äter det inte. Sen är det kul att variera sig.

Just nu är Felix på fotbollsträning, Kim lagar bilen och Alice och Lukas leker på golvet. Hon testar alla gränser just nu. Kan inte ens skriva alla djävulstyg men många är dem. När jag sen visar att det är allvar börjar hon gråta. "Mamma kan du sakna mig"? Så säger hon när hon vill få kram sen "mamma du är jättesnäll". Men jag var tvungen att säga till på skarpen för det var inga bustrick om man säger så.

Planerar för en väldigt rolig grej. Kan inte avslöja nåt här än, men det kommer kanske såsmåningom.

Kommentarer
Postat av: Anton Kouba

Sv: Precis! Detsamma! :D

2010-11-05 @ 16:07:25
URL: http://antonkouba.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0