Kylskåpsråtta

Äntligen är det fredag igen. Skön känsla! Härligt att ha familjen samlad. Iof har jag haft Kimpa hemma sen i fredags, eller ja han har jobbat tordag och fredag denna vecka. Idag har jag haft kidsen hemma. Vi har lekt och tagit en promenad till affären. Ska snart börja med middagen här hemma. Har funderingar på hur vi ska tillbringa helgen men inget är bestämt.

En av de anställda i affären trodde att det var dags för en fyra. Så jag blir och mer övertygad om att jag gör är rätt. Jag blir inte sårad när folk frågar. Jag skrattar och säger att det bara är mat och godis därinne. Precis som jag säger till barnen. Gör mig inget alls, jag förstår varför dom frågar om man säger så.

Får snart sätta hänglås på vårat kylskåp här hemma. Inte för min skull men för Alice däremot. Hon går i kylskåpet hela tiden. Jag är noga med måltiderna här hemma och severar dem så mycket mat att hon inte behöver bli hungrig mellan varven. Men hon äter några tuggor och så är hon hungrig en kvart senare. Men det ska vi ta ur henne, här gås det inte i några kylskåp. Hon och Felix är så olika. Han går fortfarande inte i kylskåpet om det inte är så att han ska dricka vatten och då säger han alltid till. Vi har sagt åt honom att han inte behöver det, han får dricka hur mycket han vill men nåt småätande blir det inte. Frukt kan man få ta men inte precis innan maten. Men Alice hon går där stup i kvarten. Man blir tokig på henne som så många gånger annars :)


Alice är halloweenmålad precis som storebror




Lillebror får en puss på kinden (händer inte så ofta)

Igår var Felix på sitt första disco. Stort! Det var halloweentema så han var utklädd och fixad. Han åkte dit med två kompisar och jag och Kim hämtade killarna på kvällen när de skulle hem. Killarna satt i baksätet och pratade om spöken och olika saker. Det är så otroligt kul att lyssna på deras resonemang. Sötrövar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0