Tisdag

Har precis fått iväg barnen till dagis och fritids. Skolan är stängd så Felix fick vara på fritids istället. Han fick välja om han ville vara hemma eller där och han valde att vara där. Det gjorde han rätt i, för det var en massa kompisar där. Det tog ett tag innan vi kom iväg. Dessa kläder som ska på nu alltså. Herregud säger jag bara! Det är det värsta med denna årstid, att det blir så mycket kläder att ta på. Och sen frågan vad man ska sätta på dem. Alice har fleecejacka, softshelljacka, fleecefodrad regnjacka och en vinterjacka, vilken ska man välja liksom? Överdragsbyxor är ju väldigt bra den här årstiden. Men Felix har inga och det är svårt att få tag på. Satt hela gårdagen och letade efter ytterkläder på nätet. Fick tag i en del vantar och mössor och en overall till Lukas. Beställde från flera olika ställen. Nu är det bara ett par termobyxor och en overall till Alice kvar samt termo och jacka till Felix. Sen ska Felix ha vinterskor oxå, alla andra har redan fått skor. Ja mycket kläder blir det.

Nu har älgjakten dragit igång och jag brukar alltid skriva en massa om det som ni vet. Tänker dock inte lägga nån energi på det i år. Jag tycker att den är värdelös men det vet ni redan. Gillar inte tanken på att man dödar levande ting. Och här i bonneland är var och varannan jägare. Här i foppatofflornas och träskornas paradis. Och jag vet att många av er som läsare bor ihop med jägare. Men ni behöver inte ta åt er, alla har vi rätt till en åsikt och det rör mig inte i ryggen att era män jagar. Jag är bara glad att jag har en man som inte gör det. Jag har aldrig gillat jakt och inte kött heller för den delen. Hatar älgkött, fixar inte med den där viltsmaken som alla andra älskar. När jag var liten fick jag ångest varje gång det var rostbiff hemma, min familj älskade när den var lite blodig. Har varit vegetarian i 14 år nu och det var ett mycket klokt beslut.

Annars är det lugnt med det mesta. Har inga direkta planer alls. Bara plugga. Till helgen kommer brorsan och hans famillj hit. Phromnimit fyller 30 år så det ska vi fira! Ska bli härligt att träffa dem igen. Ogillar att de bor så långt bort. Fast det är ju egentligen inte så långt bort. Men man hinner inte träffas så ofta. Jag och brorsan pratar ofta i telefon men man missar ju så mycket av Emeli nu när hon växer upp och det är fruktansvärt tråkigt. 

Nej nu ska jag plugga. Ha det gott!

Kommentarer
Postat av: jeanette

Kolla utanför intersport, där har dom massa skor till halva priset :-)

2010-10-12 @ 10:34:15
Postat av: Maria

Åh det får jag kolla upp :)

2010-10-16 @ 09:38:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0