Sing for the moment

God morgon världen! Har haft en skaplig natt men har blivit väckt av alla tre barnen. Lukas gruffade runt och sa dadada som vanligt. Alice låg och sjöng Imse vimse spindel klockan fyra imorse. Felix började sjunga till sin skiva klockan sex. Låg och sjöng om katten och sillen (från Rasmus på luffen). Man vaknar ju iaf med ett leénde på läpparna. Kim smet in till Felix sen låg de där i sängen och pratade, myste och lekte med Cocos i fyrtio minuter. Han är en sån fantastisk pappa Kim, jag blir alldeles varm inombords. Felix var så glad, han älskar när vi ger honom full attention. Idag får han vara hemma för han har lite feber och är lite snorig. Det började redan igår när han kom hem från fritids. Alice är frisk så hon fick gå iväg till dagis.

Vi ska på utvecklingssamtal för Felix sen kvart i ett. Ringde och pratade med Felix fröken och sa att han klarade av ett sånt samtal trots feber. Ger vi honom bara en panodil innan det är dags så. För så pass pigg är han, studsar runt med sina syskon här hemma så. Ska bli roligt att se vad hans fröken säger. Han har fått fylla i med sura, neutrala och glada gubbar på alla ämnen och olika saker som händer under en skoldag. Det mesta var han väldigt positiv till men matten gillade han inte. Blev först fundersam, men det visar sig att det är alldeles för lätt för honom. Han blir uttråkad. De håller på med tal upp till fem fortfarande och pojken kan ju räkna hundratal och tiotal och ental tillsammans högt upp som bara den. Jag och Felix satt och spelade monopol för ett tag sen och då räknade han bättre än mig. Han fick rätta mig två ggr! Att betala böter till mig på flera tusen var inga som helst problem utan det fixade han. Han har ju räknat sen han var fyra år så han kan ju det där. Det är ju svårt att få till det bra i skolan för alla kan ju så olika och de måste ju utgå från basic. Det här med skolan är så spännande, så det ska bli riktigt kul att se vad fröken berättar för oss.

Annars är det lugnt med det mesta. Fick tag i ett par termobyxor till Felix igår. Det har varit helt hopplöst svårt alltså. Hans storlek är helt slutsåld överallt.  Men dem var stora som tält, det hade lätt fått plats en till Felix i dem. Han är ju ganska smal så det är svårt ibland. Hittade igår på stadiums hemsida som jag beställde, bara att hoppas att dem passar. Det har verkligen varit slutsålt överallt. Note to self: Köp direkt det kommer ut nästa år! Nu ska jag bara komplettera med vantar och mössor så är barnen laddade för vintern sen. Lukas fick oxå en overall igår. Det blir en hel del kläder om man säger så!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0