En natt vid Fryken

Nu är jag hemma igen efter en tripp uppåt i värmland. Är trött som fan men har haft trevligt som bara den. Åkte upp igår och gick direkt hem till Ullis och käkade lite. Sen tog vi bilen till stugan. Våran dåliga koll gjorde aå att vi åkte fel. Var nästan i Deje när vi insett att vi måste ha åkt för långt och det hade vi mycket riktigt gjort. Typ en mil eller så, var bara att ringa Eva och sen vända om. När vi kommit till Kil så hittade vi någolunda sen men körde åt fel en gång till och fick ringa Eva återigen haha. Men tillslut kom vi fram till stugan. Sen dök Mia, Sofia och Emilia upp och vi babblade och åt snacks. Sen fixade vi tacos och drack vin och satt och tjattrade. Sen var det dags att sova och det gick så där. Väldigt bra för mig men inte för stackars Ulle som delade rum med mig. Vaknade mitt i natten av att någon klämde mig på rumpan (hon trodde hon fått tag i en fot) och sa att jag snarkade. Och så där fortsatte det. Hon puffade och knuffade och sa till mig säkert tio gånger till. Och varje gång så vaknade jag med dåligt samvete och tänkte att nu ska jag försöka hålla mig vaken tills hon somnar men det var stört omöjligt för jag var så trött. Nä'r jag vaknade på morgonen såg jag att hon flyttat ut. Stackarn! Eva hade oxå snarkat litegrann haha.

Imorse fixade vi frukost som vi åt sen städade vi efter oss och drog hem till Eva en stund. Vi har inte varit hemma hos henne förut så det var kul. Hon har renoverat i sin nya lägenhet och den var så himla fin. Sen drog vi hem och jag satte mig på bussen till krille. Köpte med pizza hem till familjen. Nu är det lugnt här hemma. Alice har slocknat, Lukas med och Kim och Felix är iväg på simskola.

Men Kim har inte haft det helt lätt. Han ringde mig igår kväll och då skrek Lukas som en galning. och Kim var så himla trött. Kim har inte varit sig själv riktigt, jättetrött och nu tror vi att vi vet varför. Så det är inte undra på. Och så typiskt att Lukas krånglar när jag är borta. Var ju samma sak förra helgen när han var sjuk. satt där i stugan med sjukt dåligt samvete. Det är inte helt lätt att sitta hemma själv med tre kids och må skrutt det är det verkligen inte. Finns ju liksom inga tillfällen att ta det lugnt och när man inte ens får sova på nätterna så är det inte roligt. Men nu är jag hemma som tur är :)

Blir en lugn kväll här hemma. Lite plock och tvättning och sånt annat söndagsnöje. Tyson har förresten flyttat och det är väldigt lugnt här hemma. Men Cocos saknar nog att ha någon att busa med.








Passade på att buzza eftersom jag är med i Buzzador och fått hem både välling och blöjor



Nu ska jag gå och försöka få liv i lillan. Lär väl gå så där.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0