The big buff

Har ju inte skrivit om våran Ålandskryss än. Det har varit riktigt härligt. Åkte iväg efter frukosten på lördagen. Vägen ner gick bra, men det fanns en del störelsemoment såklart. Fulla karlar vad annars?? Men jag stängde av öronen. Men nivån var inte hög om man säger så. Det snackades illa om tjejer och det var mycket kuk hit och dit. Det var ett genomgående tema genom resan. Inte kuk men det här med fulla karlar som efter att ha fått i sig så mycket att de knappat kan stå på benen. Då minsann kan man flirta och tycka att man är helt oemotståndlig. Tyvärr så är det ju tvärtom men det fattar dem ju inte. Finns det nåt mer oattraktivt än en full karl? Skulle inte tro det. Och inte blir det bättre av att dem tror att det är okej att flirta med tjejer som är nästan 20-30 år yngre än dem själva. På kvällen satt vi en stund i hytten och sen scoutade vi taxfreen. Sen var det dags för buffe. Åt gott, men är något besviken. Fanns inte mycket vegetariskt. Jag är väldigt begränsad i vad jag äter. Äter ju varken fisk eller kyckling, svamp eller ägg. Åt potatisgratäng, lök, lite sallad och en rotpytt. Sen drog vi till Fun club men sega och trötta som vi var så begav vi oss till hytten strax innan elva. Haha lite knasigt kanske, men ingen av oss var direkt partysugen. Som småbarnsmamma är det skönt att bara vara hemifrån och umgås och äta gott. Jag och Charlie låg och snackade till ett. Linda knoppade som förväntat innan. Sov som en prinsessa hela natten, men hade satt klockan på ringning och gick upp och duschade, sen väckte jag de andra och det blev buffe igen. Sen ännu mer taxfree. Älskar den affären! Massa fina kläder och underbara parfymer. Sprayade på mig hur mycket som helst och folk sa att jag luktade gott. Jag vet, men jag vet inte vilken som luktar godast. Blir så med tio olika parfymer på kroppen. Köpte dock ingen, utan en tröja till Felix, Smirnoff ice och godis. Sen ner i hytten och myste och sen buffe en gång till. Sen hem och såg på film med Kimpa. Härlig utflykt. Tack tjejer!

Kom hem till sjuka och förstoppade ungar men ett skinande hem. Tack Kim! ♥ Idag har Alice varit riktigt risig. Det blev värre och värre. Hon måste ha haft närmare 40 graders feber. Hon låg i soffan hela dagen och ibland bara skakade hon. Ville inte äta, bara dricka massa juice. Ville inte ens ha oss i närheten. När Kim kom hem fick vi tillsammans i henne en supp. Då blev det skillnad fick jag höra. Då åt hon faktiskt lite middag, annars bara fem klunkar välling och några glas juice på hela dagen. Lukas är fortfarande dålig. Och antagligen Felix med som hade 38 graders feber nu på kvällen. Tre sjuka barn, *yeay*. Stackars små troll. Men kanske bra att alla har det samtidigt så slipper det dra ut ännu mer på tiden.

Drog iväg på föräldramöte på Felix skola på kvällen. Nu blir det nog ett avsnitt Greys och sen sängen. Är trött och vet att barnen kommer att vakna ett par ggr i natt.




Kommentarer
Postat av: Sara & Tyra

mysigt att komma iväg lite och få egentid=)

2010-09-29 @ 15:01:05
Postat av: Maria

Ja det var det verkligen!

2010-09-30 @ 11:03:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0