Helg på ingång

Äntligen fredag igen! Jag jobbar inte men uppskattar helgen väldigt mycket ändå. Då är mannen hemma och man behöver inte gå upp i ottan. Nu är det ju ytterst sällan som jag får sovmorgon förvisso men ändå. Natten var sisådär.

2.15 magras
3.15 Lukas vill ha välling
4.15 Alice vill ha välling

När Lukas rum är färdigt ska det helt slutas med nattvälling. No more! Då kör jag hårt. Alice dricker sällan välling. Jag tar strider men när hon vaknar och skriker ger man henne vad hon vill ha. Då orkar man inte gast och skrik och man vill gärna att hon somnar om. Sen hör det ofta ihop med hennes kost. Igår åt hon inte nåt på hela dagen nästan. Hon är sån upp och ner. Ibland äter hon superbra och ibland inget alls.

Idag är Lukas själv på dagis. Jag var med en halvtimme sen gick jag hem. Han reagerade inte på det. Han lekte ute, var med på samlingen, åt och somnade sen oxå. Min fantastiska lilla korv. Han är så lätt att handskas med och har alltid varit. Det är aldrig några problem med honom. Han äter, han sover, han leker. När han ska sova middag och kväll lägger jag honom i sängen och säger godnatt sen är han tyst och somnar inom fem minuter.

Ikväll ska jag se på Talang med Felix. Imorgon ska vi bara vara och Kim ska jobba hemma. På söndag blir det husdjursmässa med familjen. Blir en lugn och skön helg.

Nu ska jag knalla iväg till dagis och hämta hem småbarnen. Trevlig helg på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0