Jobbig dag

Orkar egentligen inte skriva nåt idag. Har haft en helvetisk dag tyvärr. Kim åkte iväg till VC. Men sen när han ringde mig så sa han att det inte var så bra med honom. Han hade svimmat där och de hade tagit en massa prover och beslutat sig för att skicka honom i ambulans till Karlstad. Och hemma satt jag med två sjuka barn. Felix fick 39,6 graders feber och jag fick knalla iväg till grannen för att få alvedon.

Försökte ringa till sjukhuset men de kunde inget säga bara att han låg på kirurgakuten. Bara ett sånt ord fick ju mig att balla ur milt sagt. Har ju sagt förut att jag inte tänker rationellt när något sånt här händer. Jag skulle ha åkt och hälsat på honom men då sa de att jag skulle vänta en timme på provsvar. När vi ringde igen så sa det att jag skulle vänta en timme till. Fixade barnvakt och skjuts men då skulle han få åka hem sa de. Så jag sa att han skulle behöva sjuktransport. Men till honom hade de sagt att jag skulle komma. Så han satt utanför och trodde att jag var på väg. Han låg på en bänk och orkade inte ens prata i telefon med mig. Men nu är han hämtad och kommer snart hem. Domen löd magsjuka och magkatarr. Tur men han är verkligen dålig stackarn. När han kommer hem ska jag genast bädda ner honom.

Nu ska jag lägga barn och sen försöka varva ner lite. Har inte fått i mig nån mat på hela dagen.

Måste skriva lite mer känner jag. Nu är han hemma och han mår inte så bra men så är det ju. Om några dagar är han på benen igen. Jävla skitmagsjuka I curse you back to Hades! Haha nej då men fan va dålig man kan bli. Nu hoppas jag att det stannar här och att jag får må bra. Mest för att jag ska kunna ta hand om barnen. Kim kommer inte orka det imorgon. Jag glädjer mig åt att Lukas är bättre. Idag var han mest sliten och trött. Alice är fortfarande opåverkad.

Nu ska jag ta en pannkaka och se på ett inspelat avsnitt av Brothers and sisters. Sen blir det sängen bums.

Vill skicka ett stor tack till alla som ställt upp idag och orkat med mig. Jeanette som var på väg hit för att hämta mig eller bara hänga här, Alexandra, Mia, svärfar, svärmor, Jenny, Anneli, grannen, mamma som ställde in kvällsplaneringen och kom hit med mat, folk på facebook. Ni är helt underbara!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0