One more

Just nu tycker jag mycket synd om min äldsta pojke! Förra veckan var han sjuk och borta från skolan mån, tis och ons. Sen var han frisk i några dagar för att sen på måndag få hög feber igen. Så han var hemma mån, tis och ons denna vecka med. Igår mådde han bättre och fröken ringde hit och pratade med honom. De skulle ha påskparad och han skulle få gå iväg utklädd. MEN inatt ropade han på mig och då hade han kräkts hur mycket som helst. Samma i morse så nu har skitsjukan tagit honom med. Inte förvånande dock, han får det jämt. Lukas var sjuk förra veckan och första dagen som frisk får han magsjukan. Kim ska vi inte tala om han blev ju oxå supersjuk och hamnade på sjukhus.

Bara jag och Alice kvar nu. Vi har ett killerimmunförsvar hon och jag. De andra har haft både feber och magsjuka men hon är frisk som en nötkärna. Här om kvällen sa hon att hon frös sen var hon varm en timme men dagen efter helt frisk. Barnen har fått vara hemma från dagis hela veckan. Först var ju Lukas inte smittfri, sen igår tog vi sovmorgon. Alice sov från 18.20-8.00 dagen efter. Idag blir de oxå hemma eftersom vi har skiten hemma. Skulle aldrig släppa iväg dem och riskera att smitta något annat barn. Man får hålla sig hemma för att minimera smittpridning.

Jag hade bjudit hem tjejerna på påskfika och mys imorgon. Men det är inställt sen ett par dagar. Kim skulle ha åkt till Elmia. Jäkla skit är vad det är. Här får man sitta och gömma sig och inte träffa en endaste själ. Jag hoppas att Felix blir frisk snart och att jag och Alice klarar oss undan.

Vad har ni för er? Ni som har ett liv, kan ni inte förgylla min dag genom att berätta nåt kul!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0