Telefonkåt

Nu märks det verkligen att Lukas börjat på dagis. Vet ni hur? Jo han har blivit Mr Loud! Sarbast Gormei som jag och Kim brukar kalla våra barn när de är högljudda. Det har varit samma sak med de andra två. När de börjat på dagis så har de blivit mkt högljudda. Det gick bra idag men han sov inte. Jag gick hem med honom igen. Intresseklubben noterar förstår jag haha. En vikarie fick byta blöja på honom och han var inte så glad faktiskt. Låg därinne och grät men jag satte mig i soffan och lät henne hållas. "Du är ingen nervös mamma" fick jag höra. Nej det är jag faktiskt inte. Jag är trygg i min mammaroll och barnen är lika trygga dem. Annars gick dagen mycket bra. Imorgon är det tänkt att jag ska lämna honom ensam. Blir spännande. Tror inte det kommer bli några stora problem direkt, men vi får väl se.

Annars är det rätt lugnt nu. Felix har kompisar här men de är ute och leker. Är rätt så trött eftersom jag varit vaken mestadelen av natten och jag och Alice gick upp fem imorse. Dagens planer är därför väldigt försiktiga. Ska upp med ett lass vinterkläder till vinden. Eller kläder i allmänhet och annan skit.

Har försökt prata med en kompis i telefon i ett par dagar nu. Första dagen svarade hon inte, andra dagen skrek hennes dotter och pockade på uppmärksamheten så vi lade på och hon skulle ringa upp. Men det gjorde hon inte eftersom hemtelen var urladdad och tres nät nere. Dagen efter ringer hon mig när jag är på dagis sen när jag ringer upp är den avstäng och hon upptagen. Vi kanske ska planera in en kvart här om några dagar? Sen pratade jag nyss med Lail. Lukas (jag menar Sarbast) ropade högt, Alice gnällde om nåt och Felix och hans kompisar lät dem med. Ska det vara så här? Jag älskar att prata med mina vänner i telefonen men det verkar vara stört omöjligt. Och på kvällarna är alla upptagna med tv och sånt, även jag. Fan vad jag gnäller, förlåt! Men ibland känns det som att man går och går men aldrig kommer någonstans.

Nu ska jag påbörja middagslagning. Blir korv av något slag tror jag. Skulle ha varit lax, pressad potatis och sås men laxen befinner sig på annan ort. Typ i en frysbox på Maxi.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0