Härlig dag

Dagen har varit helt fantastisk! Vaknade klockan fem imorse av att Lukas vaknade och bajade (andra morgonen i rad nu). Pallrade oss upp och fixade frukost, duschade och sminkade mig. Sen knallade jag iväg med barnen till dagis/fritids. Sen åkte jag in till stan för att fixa lite papper. Sen knallade jag ner till Linda och Ville. Satt hemma hos henne nån timme, sen tog vi en promenad ner på stan och åt lunch. Sen åkte jag hem och latade mig en timme innan jag gick och hämtade barnen.

Vi var inne en stund, sen lagade jag mat som vi tog med ut och åt. Sen lekte barnen i trädgården, sen blev det glass. Sen in och badade Lukas och Alice. De var smutsiga överallt. vattnet var brunt efteråt. Blir ju så när man äter och leker ute. Men vilket väder, helt underbart!

Idag fick vi tillbaka bilen oxå, den har varit på lagning i två dagar. Sen den där krocken ni vet. Försäkringsbolagen dömde till våran fördel. Så vi slapp undan helt. Men backar man (som andra tjommen gjorde) så har man ju väjningsplikt. Men det är jäkligt skönt att det gick våran väg där.

Lukas är rolig han. Han är supertrött men ändå har han legat i sin säng en timme nu utan att somna. Sitter i sängen och babblar ♥

Lägger in lite bilder från de senaste dagarna
















Alice låtsasbadar i poolen. Den ungen har ideér.


Lukas hittar korvrester som lämnats till Fleeze och förser sig återigen. Mammas lilla svull!



Kommentarer
Postat av: Tina

Haha skrattar högt här för mig själv när jag ser Alice låtsasbada. Mycket viktigt att simdynorna är på!

Jättefina bilder, och man blir ju lite full i skratt när man ser att Fleeze sitter på en alldeles egen stol ute i trädgården när det vankas käk.



Ha en underbar helg söta familjen!

2011-04-29 @ 07:56:56
Postat av: Maria

Haha han är den första att ta plats när vi äter utomhus.



Kram och trevlig helg på dig med raring!

2011-04-29 @ 09:59:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0