hush baby, speak softly, tell me I’ll be sorry that you pushed me into the coffee table last night so I can push you off me

Är rätt slut! Har jobbat hela dagen och sen hem och hämtade mina egna barn och lagade middag. Sen hade vi filmmys med barnen en timme. Nu ligger två och den tredje duschar. Sen ska jag och älsklingen se en film eller serie. Han har tom köpt hem lite godis. Jag bad honom om det. Har haft en ganska tuff dag på jobbet idag. Har ju tystnadsplikt och kan inte yppa något. Men jag kan säga att det var många barn och ingen som lyssnade. Det var jobbigt när föräldrarna kom för att man inte kände att man hade koll på läget. Hatar sånt! Vill ha uppdiktat och struktur. Funkar inte att jobba med barn utan det om ni frågar mig. Ska jobba imorgon med. Har kort dag men misstänker att jag kanske får stanna kvar. De är två personal på 18 barn till mellanmål, ja ni hör ju själva.

Ibland undrar man vad man håller på med! Jag älskar att jobba så det är inte det. Men imorse t.ex jag väckte barnen och sen iväg med dem alla tre själv. De var trötta och sega och sen till dagis med dem. Sen iväg och ta hand om någon annans barn sen hem igen. Jag vill jobba och måste jobba. Men det är ju barnen som kommer i kläm. Nu trivs mina barn väldigt bra på sitt dagis/fritids men ändå. Det bir långa dagar. Man tröstar nån annans barn fast man vill hem och krama sina egna.

Nu är jag trött, blir tv med hun!

Kommentarer
Postat av: Anna

Förstår vad du menar Maria, det där berömda ekorrhjulet ;-)

Känner igen det från när mina barn var mindre men det blir lättare när de blir äldre...

I alla fall vissa bitar :-D

Personalbrist och få personal på många barn verkar vara ett återkommande problem i vår kommun? Nu är det dessutom inskolningstider!

Kram på dig och ha en fin dag!

2011-08-11 @ 09:22:08
URL: http://annaochlivet.blogspot.com/
Postat av: Maria

Ja det är ju det! Jag tror oxå att det blir lättare när barnen blir äldre. Ja planeringen verkar inte alltid vara vad den bör.



Kram tillbaks! :)

2011-08-11 @ 20:54:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0