Jag saknar dig, jag saknar dig!

Har ni hört nya låten från Lonely island. De som sjöng I just had sex and it felt so good. Nu sjunger de en annan låt om Motherlove. I´m a mother lover you´re are a mother lover we should fuck each others mothers mm haha, knas!

Idag var jag trött när det var dags att gå upp. Alice kom in till mig runt sex. Har varit vaken flera timmar i natt. Av diverse konstiga anledningar. Så barnen fick faktiskt gå till dagis idag. Hade tänkt att ha dem hemma men jag kände mig för trött och då har de det bättre där ett par timmar. Men jag har hunnit njuta av dem nu på eftermiddagen. Mina fina hjärtan! Alice och Lukas har lekt så fint ihop i ett par timmar nu. Skrattar tillsammans, underbart att se!

Tanken är att Alice ska ta ett bad här snart sen blir det middag för barnen och sen ska jag försöka få ner mig och Felix till fotbollen. De ringde och ville att jag skulle börja jobba tidigare imorgon. Tanken är att jag ska cykla till och från jobbet imorgon. Tror ni att jag fixar det? Det är väl ingen match kan tyckas. Men det ÄR det jag lovar. För det första är cykeln väldigt trög och jag är ovan cyklare och så fet så jag svettas för minsta lilla. Inte riktigt men nära på. Barnen kommer att få vara på dagis länge imorgon. Så länge så jag knappt vågar skriva hur länge. Men hela dagen kan man säga. Jag kommer att behöva ta med ombyteskläder för svett kommer jag att bli. Men nåt kg lär ju förvinna, tacka fan för det!

Kan ni inte berätta nåt kul!? Vad har ni för er??

Kommentarer
Postat av: Emma

Du är ju grym som cyklar hela den vägen! Heja heja!

Hoppas vi ses på nåt jobb snart. Kram

2011-08-31 @ 19:59:53
URL: http://efager.blogg.se/
Postat av: Charlie

Cykla ä nog jättenyttigt. Duktigt tänk! Lagt bud på hus idag så håll tummarna ;) kram, saknar dig!

2011-08-31 @ 20:28:28
Postat av: Maria

Emma: Tack så mycket! Vi får väl se hur grym jag är efteråt eller iaf imorgon. Oj oj jag kommer knappt kunna gå gissar jag på. Ja jag hoppas oxå att vi får jobba ihop snart igen!



Charlie: Ja jag tror det jag med ;) Håller båda tummarna! Saknar dig med sötröv. Men vi ses nästa helg om inte annat va??

2011-08-31 @ 20:58:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0