På väg mot Götet

Håller på och packar för fullt. Vi ska bara vara borta i två nätter men det blir ju hur mycket packning som helst. Vi är iof fem personer som åker. Har inte hunnit med så mycket annat vettigt. Plockat en massa tvätt och tagit hand om barnen såklart. Felix kom precis hem så nu inväntar vi bara Kim. Han bör vara hemma om två timmar. Måste upp en sväng på vinden med och plocka ner omslagspapper till Emelis present.

Har gått ner ett kg sen i tisdags utan större ansträngningar. På måndag är det tänkt att jag ska dra igång med shakes och puddingar och allt vad det är. Vet att jag kommer att tycka att det smakar röven men jag ska försöka. Min förhoppning är att stå ut i tre veckor men det kommer jag antagligen aldrig att göra. Men med nån morot och frukt här och var så kanske det kan funka. Jag ska iaf ge det ett redigt försök. Som en kick igång. Jaja vi får väl se hur det går.

Har inte motionerat så mycket heller. Tog en riktigt lång promenad med Kajsa över stock och sten i onsdags annars har det varit dåligt. Men det ska det bli ändring på.

Nu har jag massvis att göra. Mycket ska hinnas med så vi inte kommer iväg försent.

Och tack för alla era rara och peppande kommentarer! Jag har visst världens finaste bloggläsare. Tack! ♥

Kommentarer
Postat av: Emelie

Det går ju riktigt bra! Vad är det för shakes du ska dricka? Här går rätt bra med.

2011-08-26 @ 23:19:41
URL: http://frokenmli.blogspot.com
Postat av: Maria

Tack! Skönt att det går bra för dig med! Modifast är det, men usch vad hemskt det smakar. Tur att man kan banta genom att äta rätt :)

2011-08-31 @ 07:26:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0