Bra mellandagar

Har ett par underbara dagar här hemma. Alla är lediga och man kan rå om varandra. Vi skrattar, busar, umgås och myser. Det behövs verkligen. Alla njuter till fullo. Sista månaden har jag jobbat så mycket att jag knappt hunnit med här hemma eller barnen heller för den delen. Men det tar jag igen nu dessa två veckor. Igår åkte vi till Örebro och gick på Lek och buslandet med barnen. Lukas har aldrig varit med oss där förut utan fått vara hemma med mormor. Men han älskade det! I början var han försiktig och tog det cool. Gick runt och hängde in huvudet i bollhavet och hämtade blollar (han säger så). Men sen hängde han med Felix som hjälpte honom att klättra upp igenom hål och då blev det fart på honom. Åka kana, klättra, mera mamma sa han hela tiden. Vi åt lunch där, lekte mer och avslutade med varsin glass. Supermys!

Idag tog vi en röjardag här inne, tog barnens rum. Felix rum såg ut som en rövarkula och det fixade han själv och vi röjde de andra barnens rum. Tog bort gamla leksaker, måste ju få rum med det de har nu. Sen gick jag och barnen till kojan medan Kim monterade ner poolen (bättre sent än aldrig). Förutom att det blåste lite så var det ett underbart väder. Man kan nästan tro att det är vår. Igår när vi åkte hem från Öret så var det 9,5 grader ute, galet!

Sen in och lagade mat och bakade en paj. Felix åkte till en kompis, Lukas sov middag och Alice såg en ny film. Jag passade på att röja och såg sen ett avsnitt av Den som dräper. Lugnt och gott helt underbart. Och just nu går tvättmaskinen och diskmaskinen och jag känner en stor tillfredsställelse över det. Har man blivit knäpp eller? :)








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0