Senaste dagarna

När jag vaknade imorse så var jag så lycklig! Bara tanken på att få vara hemma med barnen en hel dag gjorde mig alldeles varm inombords. Gick upp och fixade gottefrulle med färsk smoothie. Sen har jag vattnat blommor och tagit hand om sånt som man inte hinner under veckan.

Har jobbat hela veckan och kommit hem sent många dagar. I tisdags var det Luciafirande i Visnums kils kyrka. I onsdags mötte jag upp Jea och vi handlade och sen på kvällen gick vi och åt på Maxim och firade Maria som fyllt 30. Kom hem tio och tjöt för att jag kände mig värdelös som mamma och sambo. I torsdags var jag hemma till halv sju och det var lycka. Barnen fick presenter ifrån Tina och sen gav jag dem tårta.

Igår kom jag hem runt halv fem med pizza och en timme senare så åkte jag och Felix iväg med en kompis till honom och hans mamma. Åkte på julkalaset med bla Eric Saade. Det var väldigt bra faktiskt! Felix var i sjunde himlen. Han skrek och sjöng med i Erics sånger, helt underbart!

Idag är det lugna puckar och mys med de små som gäller. Sen ikväll åker jag hem till Tina för ännu ett kalas. Hon har fyllt 30 och det ska firas med en massa vin.










Alice fick ett par skor och Lukas älskar dem. Men hans tjocka hobbitfötter får knappt plats, men han ska ha dem jämt.


Kompisarna väntar på Eric


Snorig batting i badet


Försöker sätta på vattnet igen ♥ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0