Another weekend

Har just fått alla kidsen i säng och luften gick nog ur mig. Åkte och handlade nu på kvällskvisten så det blev bråttom hem för att få i barnen nåt att äta och sen i säng. De sprang runt och röjde och skrålade för fulla halsar. Så det var lite stånk men nu har lugnet lagt sig. Älsklingen är ute och byter till vinterdäck. Vi har nyss köpt nya men de har inte kommit på än, men det har ju å andra sidan inte behövts heller.

Helgen har gått lika fort som den alltid gör. I fredags kom jag hem sent från jobbet och då åt vi och såg på kalendern ihop samtidigt som barnen åt godis. I går körde vi Felix och två kompisar till honom på kalas hos en tjej i klassen. Förra året på hennes kalas var det massvis med snö och vi låg däckade i vinterkräksjukan. Föredrar detta året det måste jag säga. Gärna snö men helst ingen kräksjuka. På eftermiddagen kom mamma hit och tog över och vi åkte ner till Mariestad och hämtade upp kims syskon och Dennis och sen åkte vi vidare till Skövde. Intog supremebuffén och den kan jag verkligen rekomendera. Sjukt mycket mat. Vi frossade i sushi, räkor, kycklingspett, nudlar, mongolisk barbecue, lax you name it. Sen efterrätt på det. Efter maten åkte vi förbi Willys och sen hem till Jenny och Dennis och fikade. De håller på och bygger i huset så vi fick oss en uppdatering om hur det går. Kom hem runt elvatiden. Det blev en mycket trevlig kväll!

Idag har vi gått på halvfart. Tog sovmorgon, ja alla utom Alice som kom uppknallandes innan halv sex. Åt sen frukost, fixade och latade oss inne och sen en sväng till Maxi på kvällen. Veckan bjuder på jobb alla dagar samt möte imorgon. Men den största händelsen den sker på onsdag. Då fyller våran lilla Allibralla 4 år! Hon ska firas med tårta och paket på kvällen och sen blir det kalas till helgen sen.

Hittade en massa gamla bilder


Alice 4-5 månader och riktigt rund


Älskar den här bilden!




Felix




Filmar Felix första jul


Lukas

Nu blir det enkel romantisk komedi i soffan, sen sängen. En hård arbetsvecka väntar. Puss!

Kommentarer
Postat av: Sara

Härliga bilder:) är lilla tjejen 4 år redan!!!! Jisses vad det går!!

2011-12-05 @ 21:56:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0