Kalashelg

Haft en härlig helg. Gårdagen spenderades med kidsen. Felix hade en kompis här hela dagen och jag tog hand om dem och följde med dem till pulkabacken. På kvällen åkte vi och handlade och sen blev det melodifestivalen för hela slanten. Och även denna gång tyckte jag att de rätta bidragen gick vidare. Saade är ju så söt så man vill äta upp honom. Han bjöd på en bra show och Felix älskar honom och det gör hans mamma med haha. Sara kunde inte sjunga och resten var rätt ointressant.

Idag har vi först haft svärfamiljen här på fika. Sen kom några kompisar med barn för att fira Lukas. Han fick en massa fina kläder och leksaker. Vi åt tårta och fika och hade det trevligt en stund. Barnen röjde och hade kul. Precis som det ska göras på ett barnkalas. Alice somnade halv sju och Lukas strax efter. Nu lägger vi Felix sen blir det några timmar i garaget. Först Solsidan sen Big brother. Som jag längtat!

Kim har även fått en massa gjort i helgen. Han har fått upp väggar invändigt och gips och viss eller all el och uttag är fixade.


Alice fick äran att öppna lillebrors paket




Julia och Mika



Tack tjejer! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0