Starstruck

Idag är det en typisk fredag här hemma. Barnen sitter brevid mig och leker och vi inväntar Kimpa som kommer hem med fredagsgottis. Blir väl Let´s dance i vanlig ordning. Kimpa har tagit ut dunken och torkat allt spill så nu är det okej igen. Har prickat av nästan allt på fredagslistan. Har vikt in en jäkla massa tvätt, nu ska jag bara städa huset med. Har ingen som helst lust men jag SKA göra det.

Idag hände det nåt skoj. Jag läser ju en sjuhelsickes massa bloggar. Lämnade en kommentar på Johanna Swanbergs blogg som hon svarade på. Det var lite skoj! För ni som inte vet vem hon är så jobbar hon på elle och är gift med Fredrik Wikingsson. Hon skriver mycket om den kommande Oscarsgalan och James Franco som ska hosta den. Filip och Fredrik ska sända live i en studio och kommentera galan. Det måste jag se. Men får givetvis spela in det. kan ju omöjligt sitta vaken. Tycker att mycket som de två gör är genialiskt faktiskt. Har ni lyssnat på deras podcaster? Om inte så gört!

Nu börjar det tina där ute. Tror att det är dags att göra sig vårfin. Brukar följa med Alice på toan när hon kissar morgon. Här om dagen gick samtalet så här:

-Mamma du har hår
-Ja
-Precis som pappa!

Det var alltså mina ben hon talade om. Jag ska ta bort vinterpälsen snart. Stackars Kim. Inte nog med att jag bär på ett stort antal extrakilon. Jag ser dessutom ut som en karl på benen. Skärpning på mig! Man blir slapp när man är mammaledig. Ser det tydligt när jag sorterar tvätt. Mina kläder består mest av mjukisar haha illa! Och sminkar mig gör jag bara vissa utvalda dagar när jag ska träffa folk (ja andra än dagispersonal).

Dags att komma ut ur kokongen kanske!?

Kommentarer
Postat av: Anton Kouba

Sv: Jag ska kämpa ihjäl mig, inte bokstavligt talat men haha.. Du får också ha en bra helg!

2011-02-25 @ 22:21:39
URL: http://antonkouba.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0