Fuck I´m old!

Såg fram emot kvällen och allt på tv. Solsidan klarade jag av men somnade några minuter in i Big brother. Vaknade till runt tio när Kim sa att han gav upp och gick in och lade sig. Jag var vaken fem minuter för att somna om och vakna upp när programmet var slut. Så egentligen kan jag väl inte uttala mig om det. Men en sak som slog mig var att oj vad gammal jag har blivit. Jag är ju snart trettio och det märks extra tydligt ibland. Det var ju bara miffon (som jag såg) eller miffon är väl ett starkt ord. Men en 22 årig kille som tror han är snyggast i världen och en mamma på 39 som vill leka ung och lämnar sina tre små barn i 100 dagar. De visade en film på barnen och redan då kom tårarna. Undrar hur hon tänkte?? Jag uppmuntrar att folk tar ledigt ifrån sina barn ibland för att ta hand om sig själv. Men kanske inte in till big brother huset med bara partyn och intriger. Men visst det är hennes val. Att det fanns ett hemligt par missade jag helt (precis som allt annat). Programmet känns så där men jag tänker ändå se skiten! Problemet är bara att det kommer att gå mellan 22-23 varje kväll. Kommer aldrig gå! Jag kan inte vara vaken så länge, jag är ju gammal! Kommer antagligen spela in det och se det i efterhand runt åttatiden kvällen efter.

Har tänkt mycket på det här med olika program som går på tv på sista tiden. Är väl för att jag sitter där varje kväll. Här hemma sätter vi inte på tv:n förrens klockan åtta varje kväll. Inte så konstigt eftersom vi inte har nån tv i huset längre (en i sovrummet med enbart blu ray som funkar eftersom boxen är i garaget).

Vi ser Let´s dance varje fredag. Vi har inget bättre för oss men inte är det särskilt bra egentligen. Klänningarna är alltid hemska. Tv4 har fruktansvärda stylister det måste jag säga. Det blir värre och värre för varje vecka som går. Sen stör jag mig otroligt på hur röstningen och slutklämmen går till. Nu är jag nästan aldrig vaken så här länge. Men att först sända ett program till halv tio för att sen ha paus i nästan en timme innan det kommer tillbaka. För att sen visa fem minuter och sen ta paus igen för att sen låte de duellera och sen får vi se vem som åker ut. Vadå dra ut på lidandet?? Är det verkligen folk som orkar vara vakna länge nog för att se spektalet? Jag vaknade till förra veckan och gick ut igen för att försöka se men blev förbannad och drog när det var dags för paus igen.

Försöker att se på Sofias änglar oxå. Har sett två program och jag älskar att de tar sig an de som haft eller har det svårt och det blir så fint och de är så lyckliga. Jag sitter givetvis och bölar mig igenom hela programmet. Jag förstår att de måste prata om sorgen och det jobbiga. Vi tittare ska förstå varför de blivit utvalda och får hjälp. Men sist var det riktigt smärtsamt när Sofia ställde på den stackars kvinnan med frågor som (hur känns sorgen mm). Jag led och jag skämdes! Men visst hon visste vad det innebar att vara med i programmet. Men man ska inte gotta sig för mycket i andras sorg om ni förstår hur jag menar. Det blir inte bra tv, det blir för mycket!

Solsidan behöver jag inte skriva nåt om. Jag ÄLSKAR det precis som alla ni andra!

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag älskar också solsidan, lätt det bästa programmet och gud vad man tycker illa om Owe;)



Lets dance följer jag också, Sofias änglar och hemlige miljonären samt sveriges mästerkockar. De dagar jag jobbar försöker jag matcha in nån repris på mästerkockarna iaf. Tv är roligt och sövande.



just det jag kikade lite på big brother när jag kom hem inatt och håller med.. miffo-varning.. en 39-åring som gick och drog i skinnklänningen HELA tiden för att den inte var bekväm. Hur kan man lämna sina barn för kanske hundra dagar för att göra nåt sånt här? supa och pippa inför allmän beskådan.. o den där losern som satte på 5 brudar i veckan.. shit pommes.. jag kollade till paret och stängde sen av och sov istället..

man älskar att hata det, så enkelt är det=)



Kram och sköt om er

2011-02-21 @ 16:30:01
Postat av: Maria

Sara: Ja herregud jag hade aldrig pallat med Owe. Helt rätt att han körde ifrån honom. Försöker oxå se hemlige miljonären men har bara hunnit några minuter men har serien på inspelning så någon gång kommer jag väl ikapp jag med. Ja du har rätt, man har någon form av hatkärlek till Big brother. Underhållande är det ju iaf :)

2011-02-21 @ 18:16:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0