Back in business

Har haft en fantastisk dag! Har varit utanför dörren och lämnat barn på dagis/fritids. Lukas sov inte mycket i natt. Kunde knappt sova, han yrade och snorade och grät om vartannat. Vi gav honom alvedon, nässpray och välling men inget fungerade. När han väl somnade vid fem imorse så sov jag oxå så jag vaknade upp halv nio av att Alice kom in. Så jag gjorde iordning barnen och gick iväg med dom. Vilken lycka! Alice var superlycklig. Gick hem och lade Lukas som sov tre, fyra timmar och var feberfri när han vaknade *yeay*. Ändå var hon glad nöär jag hämtade henne. Kramade mig hela vägen hem. Så brukar det inte vara, men hon har ju varit hemma med mig mycket nu.

Nu sover de minsta och Felix bygger lego med sin pappa♥. När han ligger sen ska jag se klart på Zodiak. Det är en riktigt bra film faktiskt. Jake är med så det är lite ögongodis med. Vill ni se honom het så kan jag rekomendera Prince of Persia!

Har inte skrivit om min bantning på länge. Gick ner fem kilo förra vändan och har inte gett upp men pga sjukdom, jul mm så har det blivit för lite nyttig mat och för lite motion. Men nu när alla är friska och ungar är i skolan så kör vi hårt igen! Yes!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0