Härlig helg

Helgen har varit mer eller mindre fullspäckad...äntligen! I fredags åkte jag hem till Charlie och tog en drink. Sen mötte vi upp tjejerna på Kinan. Linda fick en korg av oss i present. En korg med allt en Linda kan önska sig. Trosor, böcker, hudvårdsprodukter, choklad, godis, kakor mm. Charlie hade ritat en fin bild som föreställde Linda med och den var riktigt lik. Linda blev mycket nöjd. Och vi hade två härliga timmar tillsammans.





På lördagen tog vi med kidsen och en kompis till Felix och åkte till Lek o buslandet i Öreboppa. Jeanette, Freddie och Mika åkte med dom oxå. Lukas fick vara hos farfar. Barnen lekte och hade roligt. Vi med så klart. Sen åt vi lunch och glass, lekte mer och sen åkte vi hem. Lämnade Felix kompis sen drog vi vidare ner till svärfar. Där skulle vi bli bjudna på middag och Kims syskon och Dennis var oxå där. Det blev en helkväll med mat, glass och TP. Kom därifrån efter nio på kvällen. Åkte hem och stoppade kidsen i säng. Sen såg vi ett avsnitt Böda Sand innan vi däckade.



Morgonen efter fick vi våran första sovmorgon på länge. Alice vaknade vid sju men somnade om och sen sov alla till strax innan nio. Felix som sover riktigt risigt nu vaknade tidigt. Hade en soft dag hemma med familjen. Sen på kvällen åkte jag och Kim och handlade. Sen vidare till Charlie på ljusparty. Var inställd på att köpa en jäkla massa bodylotion men det sålde de inte längre. Blev mäkta besviken men handlade annat istället. Åkte hem och såg på Solsidan med Kimpa, såg även att avsnitt av 24 men det däckade jag i, otippat eller inte.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0