Soldag

Den här söndagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag skulle ha åkt till Sofia i Deje. Hon hade bjudit in några gamla klasskamrater till sig. Det hade inneburit fyra timmars resa fram och tillbaka. Och 300 kronor i busspengar. Men det hade det varit värt för att träffa mina fina! Men det krånglade lite så jag stannade hemma. Och det är jag ledsen för. Men nästa gång kan ni räkna med mig. Jag är inte den som avbokar eller avböjer för att det är krångligt. Jag välkomnar den krångliga!

Gick ut och gick en promenad med Alice på förmiddagen. Vi tog ett varv runt kvarteret och sen gick vi in i skogen och till skolbarnens koja och över bron. Det var härligt väder och det var supermysigt. Felix var hos en kompis och Lukas låg hemma och sov så då passade jag på (Kim var hemma ja). Det är så värdefullt att kunna spendera tid med ett barn i taget. Mest för deras skull såklart.

På eftermiddagen åkte vi in och handlade. Älskar att handla och förbereda inför veckan. Har gjort matlista till alla middagar. Och har fixat så att barnen får varierad frukost alla dagar. Blir roligare så och skönt med lite variation. Får passa på att satsa på sånt som jag vet att Alice äter. Både hon och Felix älskar frukostar men dissar gärna lagad mat.

Lukas sover, Alice och Felix ska läggas snart. Sen blir det Solsidan och de två sista avsnitten av 24 med hjärtat.

Har ni lyssnat på I just had sex? Svänger lite om den men texten är ja vad ska man säga. "And it felt so good when I did it with my penis". Men den är högt i toplistan på Spotify så populär är den ju haha.

Hur har ni spenderat eran helg?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0