Riktig skitdag!

Känns som en helt hopplös dag. Nu tog jag kanske i men fan säger jag bara! Alice var fortfarande sjuk imorse när hon kom upp. Tempen låg på 40 grader! Gav henne en supp sen åt vi lite frukost. Hon gick och lade sig och somnade i soffan där hon sov i 2,5-3 timmar. Sen var hon vaken en timme kanske om ens det sen kröp hon ner i sin säng och där sover hon fortfarande. Så hon har varit vaken i tre timmar sen hon vaknade imorse och nu är klockan fyra. Har varit i kontakt med sjukvårdsupplysningen och dom vill att jag avvaktar ett par dagar för att se om hon blir bättre. Barn får ju ofta hög feber och de tror att det är förkyldning som ligger bakom febern. Äter gör hon inte heller men dricker och kissar.

Inte nog med detta. Idag slog det mig att katten är sjuk. Zarah våran perserhona. Hon har ändrat sitt beteende sen hon fick sina kattungar i somras. Blivit mer tillbakadragen och tjurig. Men såna är ju honkatter och jag tänkte att det säkert var nån hormonomställning eller nåt. Men sista tiden har hon sett sliten ut och det kom jag egentligen på först idag. Hon såg lidande ut. Hennes päls är raggig och sträv och hon andades fort. Ringde till veterinärsstationen och de ville ha in oss på momangen. Kim fick sluta tidigare på jobbet och komma hem och hämta katten för att sen sula iväg till Karlstad i det här väglaget. Känns inte alls roligt men jag känner att vi måste ha in katten. Hon ska inte behöva lida. Men att köra i det här väglaget är inte tilltalande och jag känner mig orolig. Det låg en långtradare i diket strax utanför Bäckis. Så frågan är om han inte blir stående ett tag. Nu menar jag ju inte att katten varit supersjuk länge men när jag tänker efter kanske hon varit lite hängig. Men svårt att avgöra de ligger ju mest och sover nu i detta väder.

Känns som att vi haft tillräckligt med sjukdom för ett tag nu. Har varit sjuka en månad nu med undantag för några dagar. Bajs är vad det är. Har precis pratat med Kim. Han ser knappt vägen och håller på att somna hela tiden. Sen krånglar vindrutetorkarna, ibland lägger de av helt och hållet. Jag får snart ett sammanbrott. och inte kan man prata med honom heller eller fundera i lugn och ro. Det är högljudda kids överallt. Man kan knappt tänka här hemma. De är överallt de små pruttarna. Lukas grinar och kryper efter vart jag än går.

Lord have mercy!

Kommentarer
Postat av: Anna

Fy vilken otur ni har, hoppas och håller mina tummar att allt går bra med lilltjejen och kissekatten.

Det kräksnöar verkligen ute och sikten brukar inte vara den bästa då, hoppas han kommer hem välbehållen.

Lycka till med allt!

Kram

2011-01-04 @ 17:53:53
URL: http://annaochlivet.blogspot.com/
Postat av: Maria

Anna: Tack så mycket! Va rar du är! <3 Kram till dig!

2011-01-04 @ 20:18:39
Postat av: Anneli

Jösses vad Cocos är lika mamma!

2011-01-05 @ 08:16:20
Postat av: Maria

Anneli: Visst är han? Exakt samma färg, men utan det platta trynet. Man tog ofta fel på dem här hemma.

2011-01-05 @ 16:52:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0