I´m not perfect, but you don´t mind that do you?

Här hemma är det som vanligt. Sjuka ungar och tråk med andra ord. Nu är Alice frisk men Lukas är sjuk istället. Det blev han ju igår. Snorig och hostig har han varit i flera veckor men nu har han hög feber också. Han har knappt sovit nåt alls idag. Han kan inte somna, och han kan inte suga på nappen för näsan är för täppt. Vi har sprayat den men det hjälper föga. Han har sovit dåligt inatt också men jag smög ner alvedon i vällingen så tillsist somnade han. När han vaknade på morgonen var jag så trött efter natten så jag skickade upp Kim och låg själv kvar en timme. Var uppe hos Alice inatt och gav henne välling oxå. Hon har faktiskt slutat äta välling på natten men då och då händer det. Iof har hon inte ätit på en vecka så hon får mer än gärna välling. Men det är en jäkla dålig vana det här med nattätandet. Ska försöka få bukt på det sen när Lukas är frisk. Tydligen var jag likadan när jag var liten. Men Alice aptit är tillbaka och det är skönt att se. Bara hoppas att Lukas piggnar till så kanske vi kan få vara friska sen ett tag. Känns som att det är dags nu. Min näsa rinner konstant och jag nyser hela tiden. Känns som att det ska komma snor ut öronen men det gör mig inte så mycket. Så länge barnen slipper så. Sn mår jag inte dåligt är bara förkyld.

Nog om sjukdomar och skit. Men det är ju förvisso det ända som händer. Felix har fått vara hos en kompis och lekt och jag har städat lite. Igår när Kim kom hem hade han köpt med kinamat hem som vi åt framför Filip och Fredriks årskrönika. Det blir snart soffan igen. Tror Lukas har gett upp och somnat nu, tog bara en timme. Alice slocknade vid halv sju i sin säng. Hon gick in och lade sig helt frivilligt. Jag fick smyga dit och sätta på henne en blöja och smyga ut. Bara Felix kvar nu. På tisdag börjar skolan för honom. Samma kväll är det möte. Sen blir det fullt upp i helgen- ÄNTLIGEN!

Måste skriva några ord om Let´s dance också. Jag känner mest för Rybak, Weise och kanske Thörner men hennes dans missade jag faktiskt. Men hon var ju inte så snygg i klänning det måste jag säga. Men hon är tuff! Men det här fjantandet med Bagge det förstår jag mig faktiskt inte på. Jag gillar förvisso oxå Bagge och hans mysfarbrorärsnällmothundar anda. Men mannen har helt klart vissa problem. Han får ångest allt för lätt. Det märks vilken osäker man det är. Alla fjantade med och klappade honom på axeln och sa snälla saker bara för att han haft nåt meltdown. Sånt där kan jag inte riktigt med. Han är ju ändå en vuxen människa! Nej du Bagge, gaska upp dig och tro på dig själv för fan!


Jag var en god sambo och skottade det framför dörren. Sen gav jag upp efter en halvtimmes slit. Sjukt tungt och packat.






Lillebror snor (och dregel nu när han är sjuk)






Kommentarer
Postat av: - iickaa -

Hej Maria :D



Ja jag är ifrån Kristinehamn, vad roligt att du hittade mig. :)



Klart vi ska peppa varandra. Lägger till dig som bokmärke direkt. Nu kör vi :D



Kram på dig.

Erica

2011-01-10 @ 17:21:48
URL: http://iickaa.blogg.se/
Postat av: Anneli

No, I don't mind that you aren't perfect....who is?



2011-01-10 @ 19:01:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0