Outstanding

Har precis kommit hem. Var ute med tjejerna ikväll. Innan jag åkte var jag lite seg, både trött och ledsen. Hade öppningen imorse så jag var på jobbet strax efter sex. Sen det där som har hänt eller händer ja ni vet som jag skrivit om. MEN tjejerna får mig alltid på bättre humör. De bjöd mig på mat och de hade köpt en sån fin present. Jag glömde verkligen allt tråkigt. Nu är jag inte deprimerad eller så, jag mår jäkligt bra så klart men de får mig att må ännu bättre. Jag älskar mina vänner och jag menar när jag säger att man aldrig kan få bättre vänner. Det går inte! Jag älskar er av hela mitt hjärta och jag är så glad att ni finns i mitt liv. Tack!


Godis och presentkort på resebutiken.

Sen har jag tänkt på en annan sak. Jag måste berätta, jag måste. Bloggen är den enda terapi jag har här i livet. Nu har jag inte så mycket kontakt med min psykolog Alex (bästa vännen) heller nu när det är semester så jag behöver verkligen skriva av mig. Men jag vågar verkligen inte göra det här. Men jag kommer att skriva det på andra bloggen som jag aldrig använder längre. Men där kommer jag skriva det. Vill ni ha lösen är det bara att hojta för jag kommer att behöva er syn på saken. Det vore kul att se vad ni tror och tycker.

Nu ska jag surfa runt och sen blir det sängen. Kram!

Kommentarer
Postat av: TereseMammaTillSelma&Harry

Jag vill kunna läsa din andra blogg! :) !

2011-07-07 @ 16:27:36
URL: http://Terese87.blogspot.com
Postat av: Sara

Jag med förstås! Jag minns varken adressen el lösen. Har en svag aning bara. [email protected].

Kramelikram och vilket fantastiskt tjejgäng ni verkat vara!!!

2011-07-08 @ 08:43:44
Postat av: Ida

Vill oxå läsa din andra blogg. Inte helt hundra på adressen! Men maila gärna den och lösen. Jag hoppas att det är bra med dig och familjen annars!! Kram till er alla

2011-07-08 @ 09:55:10
URL: http://wiberg.blogg.se/
Postat av: Maria

Terese: Klart du ska! Skickar lösen på FB :)



Sara: Givetvis! Tack, vi har tur som har varandra!



Ida: Skickar snart till dig med. Allt fint. Med er oxå hoppas jag!

2011-07-08 @ 20:35:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0