Underbara semester!

Har haft en underbar dag med familjen. Kom hem sent igår och då var bara Felix vaken. Imorse när Alice kom in till oss så blev hon superglad och sa: "Jag visste att ni skulle komma tillbaka". Fick en stor kram, samma sak med Lukas när han vaknade. Han sa dock bara mamma :) Åkte in till stan för att överlämna present till Tina som tagit hand om barnen så bra under ett dygn. Sen gick vi upp till Jacobs allihop och åt lunch. Visste att Linda och Humpe höll på att flytta till nya huset så vi ringde och frågade om vi fick komma förbi på en titt och det fick vi så vi åkte dit. Jättemysigt hus som kommer att bli hur fint som helst när de är klara med det.

Sen åkte vi och handlade och på Maxi träffade jag Jenny som jag pratade en del med. Sen hem och lagade middag, sen badade hela familjen tillsammans i poolen. Lukas var skeptisk till en början men sen tyckte han att det var mysigt. En kompis till Felix kom oxå förbi och hoppade i. Jag röjde runt med barnen och dök med dem på mig. Fick aldrig sluta, kul! Sen tog vi in barnen. Lade Lukas och tog fram godisskålen och såg på sammys äventyr med de äldsta. Mys!

Nu sover de små liven och jag sitter här. På måndag början jag att jobba men oj vad nöjd jag är med denna semester. Den har varit helt underbar. Och vi har hunnit med en massa!

*30-årsfirande
*Varit i Deje och hälsat på Pernilla och träffat tjejerna
*Hova riddarvecka
*Äventyrslandet
*Sandras 30-årfest med övernattning i Göteborg
*Orsa med björnpark, bad och tomteland med familjen
*Rigakryssning

Kim och barnen är lediga i en vecka till men jag börjar jobba. Men är supernöjd med dessa tre veckor. Det har varit kanon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0