Riga

Ska börja med att berätta om våran tripp till Riga. På tisdagen kom Tina hit för att ta hand om våra julever. Sen kom svärfar, Yvonne, Rickard, Jenny och Dennis och hämtade oss. Stannade i Karlskoga och käkade på Max annars var det raka vägen mot båten. Vi har ätit gott och druckit goda drinkar. På onsdagen gick vi av i Riga och åkte till Jurmala. Där var det otroligt vackert. Stora fina hus och vi badade i havet (bara benen, Kim och Yvonne doppade sig). Stranden var tre mil lång och helt underbar. Sen åkte vi in till Riga där vi tog åt en god lunch sen hann vi tyvärr inte med så mycket mer eftersom bussarn iväg till Jurmala blev försenade. Riga var vackert på sina ställen och hemskt på andra. Gamla hus från Sovjettiden och mycket övergivet.

På båten åt vi sen en god trerätters. Min förrätt var överjävligt äcklig. Iskall sparris men annars var det andra gott. På kvällen blev det drinkar och R & D ägde dansgolvet. Oj vad jag skrattade! Ja det har varit en underbar resa. Mycket skratt, umgänge och god mat. Har varit underbart att komma iväg utan barn med om man nu får säga det. Jag och Kim har verkligen fått umgåtts och det har gjort oss båda gott. Och givetvis desto mysigare att komma hem till barnen och krama om dem.
















Så här kunde det med se ut. Varannat hus underbart och stort och det brevid fallfärdigt






Världens finaste bröder!


Taxfree! Love it! Skulle kunna ha köpt med mig halva affären. Mamma som oxå var barnvakt fick sex flaskor vin och var väldigt nöjd.

Åt och drack gjorde vi mer eller mindre hela tiden:









Tack snälla svärfar som betalade denna resa åt oss så att vi kunde följa med. Perfekt 30-årspresent och tack Kims fina syskon, Dennis och Yvonne för sällskapet. Ni är fina ni! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0