And you stand at the crossroads of highroads and low roads

Åh vilken dag! Vill både skratta och gråta på samma gång. I´m lovin it and I´m hating it. Det är väl det man kallar livet. Vet inte ens vart jag ska börja. Men jag börjar från början. Vaknade tidigt och gick in och duschade och väckte barn. Sen åkte vi iväg på skolavslutning. Den var så fin och jag fick givetvis torka och hålla tillbaka tårarna. Sen gick vi i styrelsen fram och tackade av lärare, busschaufförer och annan skolpersonal med blommgrupper. Två lärare slutade. En är Felix lärare som jag varit så nöjd med. Hon har jobbat tjugo år på skolan och vilken insats ändå! Den andra gick i pension och är oxå helt fantastisk. Jag hade henne när jag var sju-åtta år jag med. Åh ledsamt! Inte nog med det. De klubbar ett förslag som går ut på att stänga ner våra skolor och splittra Felix och alla andra barns klasser på tre. Så jävla ledsamt så det finns inte ord för det! Börjar lipa bara jag tänker på det faktiskt. Jag älskar Felix klass och alla föräldrar är så bra! Skitsamma orkar inte ens.....

Åkte iväg och fikade i Prästgården efter avslutningen. Var bara där en stund för sen skulle jag iväg och jobba. Det gjorde jag. Och jag har ju tystnadsplikt och den skulle jag aldrig bryta. Men jag kan säga ordet magsjuka och massa kräks så har jag iaf gett er en hint om hur dagen varit. Efter jobbet sprang jag ner på stan och handlade lite som vi glömt till grillkvällen. Kim och barnen hämtade upp mig och vi åkte till Hult och mötte upp en del barn, föräldrar och syskon från Felix klass. Grillade och lekte en rolig flagglek. Papporna i klassen sprang sig svett kan jag säga. Vad kul det är att se karlar de sätter verkligen igång på allvar, superskoj! Det är verkligen ett härligt gäng måste jag säga! Underbara ungar med, men så är det ju när man har med barn att göra. Det blev en härlig kväll. Bröt upp när det kom en massa regn och småbarnen ville hem och sova.

Hem och lade barn. Felix grät och trodde han skulle bli magsjuk men han somnade och det är lugnt. Hoppas det inte blir nåt mer. Lukas har fått feber. Därför han vaknade igår och yrade. Mitt lilla hjärta!












På väg mot skolavslutning. Är så stolt så jag nästan spricker!


Barnen sjunger i sjunghuset som Alice kallade det




I farmors knä







Ja en fantastisk dag med blandade känslor. Imorgon tar vi nya tag. Dagen bjuder på umgänge med barnen sen fest på kvällen. Har sagt det förr men det tåls att sägas igen. Jag älskar mitt liv!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0