You picked me up, breathe new life in me I owe my life to you

Ska försöka mig på en liten uppdatering så här på kvällen. Dagen har gått i ett. Jobbat, sen hem och hämtade tre mycket trötta barn och såg till att de fick äta och bada. Hann träffa Linda en del också, det gjorde jag även igår. Linda är en mycket fin människa! Hon är en av mina bästa vänner och känner man Linda så förstår man varför jag tycker så mycket om henne. Jag tycker så mycket om alla mina fina vänner. Jag har verkligen de bästa vännerna man kan tänka sig. Det har jag faktiskt! Jag hoppas bara att jag förtjänar dem!

Sen kom jag hem till fyra under underbara människor till. En stor skolkille som förvisso var småsur, trött och myggbiten men ack så underbar, en glad tjej som munnen går i ett på. "Mamma du är så vacker i din klänning", en liten son som klättrar upp på bordet och tar stora tuggor av osten. Och pekar dä mot fönstret när jag frågar vart pappa är. Och en man som kommer in i huset med öppen famn och jordens leende på läpparna. Jag är så välsignad, jag är så glad att jag har er! Ni gör mitt liv så rikt, det hoppas jag att ni vet.

Jag älskar mitt liv det gör jag verkligen. De enda saker som jag inte trivs med är saker som jag bara kan ta tag i själv. Bollen ligger hos mig och jag hoppas på att kunna sätta den i rullning nu i sommar. Jag vill ta tag i saker i mitt liv och det ska jag banne mig göra. Livet är en vacker gåva och den ska man ta hand om!

Imorgon är det dags för Däldenäs. Jag ska jobba hela dagen och åker ner senare. Så nu ska jag packa vagnen litegrann så Kim slipper dra hela det lasset imorgon. Visst vi ska bara vara borta en natt men man måste ju ha med sig hur mycket grejer som helst ändå. Sen en massa kläder eftersom vädret ska bli så ovisst.

Återkommer på fredag med bilder. Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Tina

Vilket fint inlägg min vän!

Ha det så trevligt i Däldenäs så ses vi på lördagkväll!

Stor kram

2011-06-09 @ 07:42:10
Postat av: Sara

Du skriver så fint om allt. Precis så känner jag också men ofta har jag svårt att fånga ögonblicken i nuet istället för att (som jag ibland har tendens att göra) tänka " vad kul det blir om tre veckor då jag ska göra det där" eller " å vad jag längtar till sommaren ( när det är vinter) istället för att ta dagen här och nu. Klart man måste få längta till saker men jag skulle vilja vara oftare som jag är just nu när jag sitter och ammar bebis i soffan och bara känner att jag "är här och nu" och njuter av det.

Hoppas ni får en kanonhelg!!

2011-06-10 @ 18:58:48
Postat av: Maria

Tina: Tack vännen!



Sara: Åh tack! Jag förstår vad du menar. Jag tror att det är lätt att göra så. Man ser alltid fram emot något och längtar till nåt mer roligt. Jag är likadan. Folk säger till mig att man inte kan ha roligt jämt haha. Men jag vet att du är så tacksam och att du njuter av din familj och ditt liv. Jag blev så glad när jag läste att Lily var här. Fantastiskt!

2011-06-12 @ 07:01:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0