Huset som vi sumpade

För ett och ett halvt år sen kollade jag och Kim på ett hus. Huset var gigantiskt. 330 kvadrat uppdelat på 12 rum och kök. Kim var riktigt sugen, jag med smått. Men vi bestämde oss för att avstå. Nu är vi sugna igen. Det var risigt på sina ställen men mellanvåningen var helt renoverad. I ett sånt här stort hus kan man ju bo samtidigt som man renoverar utan problem dessutom. På undervåningen fanns 5 rum, en toalett, mellanvåningen matsal, kök, liten toa, två vardagsrum och två mindre sovrum. Övervåningen bestod av två stora rum, en hall och två graderober stora som små rum. Vi åkte förbi huset igår och det bor fortfarande inga där. Det såldes eller drogs tillbaka kan jag tro så här i efterhand.

Frågan som slår mig är. Skulle vi ha satsat?? Sätter in några bilder åt er så ni får se hur det såg ut. Har bara några halvdåliga men ändå.




Skitig som hell men ruskigt stort




Garderob/rum tredje våningen


Rum mellan garderoberna


En likadan icke färdigställd


Hall utanför rummet


Sån här trappa genom hela huset. Inte så barnvänligt kanske


Litet rum andra våningen


Vardagsrum andra våningen





Vad tror ni? Finns det möjlighet här? Nu är det ju inte till salu men ändå. Vet att jag är knäpp som drar iväg det här inlägget. But I had some time to kill ok?


Kommentarer
Postat av: Jonna

Åh, det finns ju massa potential! Skulle kunna bli hur fint som helst. Meeen.. det skulle ju bli väldigt dyrt att renovera, bara att måla om ett rum kostar ju massor! Typ. Vi har 250 kvm o det går knappt en dag utan att jag faktiskt längtar lite till nått lite, lite mindre o mer.. lättstädat! ;) Samtidigt som det är väldigt skönt med mycket plats, och ni är ju några fler i familjen oxå ;) Kanske får ni det billigt om det är svårsålt o då har ni ju pengar över att renovera för..

2011-03-23 @ 20:22:52
URL: http://www.loveli.bloggsida.se
Postat av: Johanna

Åhhh!! Jag älskar det! Om det kommer ut till försäljning igen så tycker jag att ni ska tänka till både en och två gånger innan ni tackar nej :) På bottenvåningen ser det ut som om det har legat en butik eller liknande? Jätte fint var det iaf.

2011-03-24 @ 08:41:29
Postat av: Maria

Jonna: Ja jag vet! Nästan så jag ångrar mig. Det stöp väl egentligen på att det låg på fel ställe. Och just att det var för mycket att göra. Kim informerade mig om hur lite tid vi skulle ha tillsammans då han skulle få renovera så mycket. Förstår att det är mycket att städa men skönt med plats. Men det är ju både och det där. Det ska städas och värmas upp. Men vi är verkligen trångbodda här.



Johanna: Ja visst var det häftigt! Kommer det ut igen så klipper vi nog till faktiskt! Tror att en dansk äger det men de bor inte där så vem vet de kanske tröttnar. De har ändå ägt den sen i maj utan att flytta in. Och ja det har varit en butik där nere som du säger.

2011-03-25 @ 08:14:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0