Wonderful!

Ska vända på det och skriva om den mest fantastiska natten på ja minst ett år. Nej glöm ett år det räcker inte vi säger ett och ett halvt. Gick runt som i en dimma igår. Satt och grät med Lukas i knät. Ja det var ingen bra dag alls. Åkte till läkaren med Alice och idag är hon bättre. Hon somnade runt halv sju igår och sen lade jag Lukas oxå. Sen såg jag ett avsnitt av BB. Lade Felix och sen kröp jag i säng vid niotoden. Vet inte när jag sist lade mig så tidigt men jag ville passa på för man vet ju aldrig. Sen sov jag till två då Lukas ville ha välling, sen till halv fem då Alice vaknade och hon fick oxå välling och en mamma som pedagogiskt förklarade att det minsann inte var morgon än. Hon somnade om och sov till tio i åtta! Lukas vaknade strax innan i sin säng och sen kom Felix in. Tyra välte en kruka tidigt på morgonen men det vaknade han inte av som tur var. Jag vaknade riktigt utvilad och lycklig!

Idag har det varit lugnt här hemma. Felix har en kompis här och de fick baka en äppelpaj annars gör vi inte så mycket. Just nu vilar Lukas och Alice middag. Kvällen bjuder inte heller på nåt spännande. Kanske lite tv när barnen somnat, vi får se. Alice mår bättre. Men äter inte och går knappt på toa. Kissar inte ens. Idag har hon bara ätit några körsbärstomater på hela dagen. Men hon har ett fantastiskt humör trots allt.

Har dålig internetanslutning i huset. Det började när vi bytte modem för några veckor sen. Sista dygnen har man knappt kunnat vara online alls. Min dator funkar några timmar per dygn, Felix inte alls och Kimpas mer än våra men inte hela tiden. Så från tre datorer med internetanslutning har vi nu bara en eller knappt det. Men nu ringde jag och klagade igen så vi ska få ett nytt modem igen.

Nån som kollar på BB? Kul med Rodney och trollet, jäklar då garvade jag. Och hon Cilla som jag totalt dömde ut från början är rätt skoj. Hennes kommentarer här om dagen fick både mig och Kimpa att garva. Ja ni hör ju själv, jag har inte mycket till liv just nu haha.

Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0