Gnäll gnäll

Idag vore det skönt att fly! Har ett skitigt hem, fullt med leksaker, tvätt som hängas in, mat som ska lagas, disk som ska diskas. Ungar som bråkar och skriker. Ja ni vet. Jag är alldeles för trött och less för att ta tag i en enda grej känner jag. Känns som att jag skulle kunna lägga mig och sova runt just nu.

Förlåt att jag gnäller. Vill inte gå runt och vara en bitterfitta men alltså jag funkar inte när jag är så här trött. Jag funkar inte om jag är hungrig heller för den delen.

Annars händer det inget alls. Jag längtar neråt i landet så jag blir galen. Längtar efter storebror, svägerskan och Emeli. Vi har inte träffats på fyra månader. Flickan växer ifrån mig och jag hinner inte vara med. Det är en jobbig känsla. Nu får vi helt enkelt ta och åka ner en helg. Får vi inte till det så tar jag med Felix och åker ner själv och där med basta!

Nu ska jag ta tag i lite saker här hemma. Barnen behöver tydligen middag varje dag. Helt onödigt om ni frågar mig ;)

Kommentarer
Postat av: Sara

Här har du en till bitterfitta.. vi kan dela lika på klagandet;)

Jag tycker att det känns som om HUR mycket man än gör så är det alltid massa kvar.. om jag dammsuger så hinner jag inte (snarare orkar inte/har inte lust) att damma och moppa och då ser det ju ändå ostädat ut här hemma.

Vilka jäkla skitproblem jag gnäller över men som sagt.. det finns mycket att plocka med och du som har tre kottar har nog säkert häcken mer full än latmasken här=) Jag sitter hellre vid datorn och glor på bloggar än att ta tag i det jag klagar över.



Nu ska jag dra igång ugnen och slänga in färdig potatisgratäng tills Jimmy slutar. Ha en fin kväll och peta i dig lite att äta så mår du bättre. Jag är exakt likadan!! =D

2011-05-03 @ 18:59:33
Postat av: Maria

Ja men det är ju just det du skriver. Hur mycket man än plockar så är det lika mycket kvar. Har man gjort en massa och känner sig nöjd så väntar lika mycket till en stund senare. Det är fullt ös med ungar och plock och matlagning dagarna i ända känns det som. Datorn vill jag oxå gärna sitta framför men det får man peta in då och då, nåt roligt ska man väl ha :)



Skönt att vi är fler som känner så här haha. Ha en fin kväll du med!

2011-05-03 @ 19:09:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0