Inga gråzoner här inte!

Efter frukosten åkte vi till familjen Larsson och vi kom precis när bullarna var klara. Lyx! Fikade och snackade och barnen lekte. Sen gick vi ut och träffade deras getter som de skaffat. Greta som är den modigaste av dem var ute och gick i koppel så vi fick klappa henne. Söta som bara den givetvis.

Efter några timmar åkte vi hem till mamma på söndagsmiddag. Hon åker till Thailand i veckan så hon ville träffa oss en gång innan. Sen hem och lade Lukas att sova middag och de andra fick se en varsin film och jag slumrade till i sängen brevid Felix, lyx det med! Nu på kvällen fixade jag middag och barnen lekte så bra. Igår när vi var hos svärfar så hämtade Kim hem bilar till Lukas och ponyhästar till Alice. De är så lyckliga för detta de små. Leker och leker. Alice har varit helt fantastisk idag. Gullig och rar och på ett underbart humör.

Innan hon fick dem så tvättade Kim dem och tvättade manen med schampo och balsam och sen kammade han dem. Det är därför han är min man! ♥




Harry Potter dök upp på en snabbvisit




Julia
















Fröknarna L måste ju få vara med de oxå


Fönsterbräda uppe och Alice passade på att ställa upp alla sina nya vänner


Så här glad har hon varit hela dagen




Funderar på att byta ut alla blommor mot orchideér. De mår just nu oförskämt bra, iaf brudarna. De andra två är mer svårflirtade. Men de andra har blommat nonstop sen i juni och det kommer nya knoppar hela tiden. Kul!


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Det var så roligt att ni kom idag! Vi får försöka att träffas lite oftare! Kram

2011-11-06 @ 21:29:27
Postat av: Maria

Ja det var verkligen! Ja nu får vi skärpa oss på den fronten du :)

2011-11-07 @ 07:24:53
Postat av: Sara

Vilka söta getter, barn och hundar:) hur får du orkidéerna att bli så fina. Mina trivs inte trots att dom inte står på varmt element el i solljus så att dom bräns sönder.. Trist för jag älskar orkidéer. När dom blommat ut kommer dom inte igen.. Vattnar typ var 14:e dag o vattnar igenom sp de står inte i blötan..

2011-11-07 @ 23:34:53
Postat av: Maria

Sara: Just nu har jag jordens flyt med just orkidéer. Men jag gör nog inte som jag ska men oj vad de mår bra. En dag i veckan ställer jag dem i vasken och ger dem en hel kanna vatten. Jag fyller även upp vasken med vatten och låter dem stå och suga i sig i en timme. Blanden är hårda och gröna och det kommer nya knoppar hela tiden på alla tre. Här funkar det för barken hinner suga åt sig och sen torkar den ut innan nästa vattning. Vi började göra detta när vi hade orkidéelik här hemma och de tog sig från ett litet grönt blad till full blommning. Testa!

2011-11-08 @ 14:00:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0