Fredag mitt i veckan

Nu har det gått ännu en vecka, ja nästan iaf. Har jobbat varje dag, i onsdags var jag på mina barns förskola. Det gick bra det med. Skönt att kunna komma till ett ställe där man kan alla barnens namn. Har även hunnit med att hänga med Linda, Charlie och Jeanette.

Här hemma hinner jag inte med mycket alls däremot. Men ska ta ett riktigt ryck nu i helgen. Plocka fram julgardiner, stakar, stjärnor och allt vad det är och städa riktigt grundligt. Komma ikapp tvättberget, eller gör man någonsin det? Jag börjar tvivla. Blir galet mycket tvätt i en familj på fem personer det kan jag intyga.

Igår kom mamma och brorsan hem från Thailand. Hon ringde från Gbg igår och då var det första gången jag pratade med henne sen de åkte. Har saknat dem! Men de har haft det oförskämt bra. Om två veckor åker P och Emeli hem också. Då har de varit därnere i sju veckor. Längtar till jul då jag får träffa dem igen. På tal om jul i år blir det till att fira två dagar. Vi får inte längre plats hos oss. Och det väl på tiden att vi delar upp det. Vi är hembjudna till svärfar och Felix grinar högt här hemma. Han vill inte fira jul nån annanstans än hemma. Vi har gjort det en gång förut och då missade tomten att komma. Det här sitter djupt hos honom. Men kanske finns det en tomte nere i svärfars djupa skog annars kanske han komma till oss dagen efter. Det får vi lösa på nåt vis.

Dagen bjuder på jobb på eftermiddagen och den började redan kvart i fem imorse när Lukas hostade så han vaknade. När jag kom in till honom så började han prata om mjukdjurshunden han hade i sin säng. Han somnade om tillslut men det gjorde inte hans mamma. Han pratar mer och mer och ja det kommer nya ord varje dag. Bokstavligt talat. Han är den senaste av barnen men han kan som bara den. Och man har alltid förstått honom ändå. Min lilla gurka!

Nu ska jag fixa frulle till barnen så dagen kan komma igång på riktigt.


En bild på Emeli nere i Thailand ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0