Onsdag

Kom nyss hem. Har varit hos Mia ett par timmar. Åt frukost, underbara bullar och pratade ikapp sen det som hänt sen senast. Tack vännen! Sen tog jag och hennes familj en promenad till mitt jobb. Hann inte äta lunch så jag gick på stan och åt lunch/middag runt sextiden. Var rätt hungrig då, men har ju en del att ta av. Har gått närmare en mil också, bra där!

Kom hem till barn som slängde sig runt min hals. Kände en sorg när jag insåg att de små skulle gå till sängen om en kvart. Träffade dem en sväng imorse också som tur är. Tänkte spendera morgondagen med dem eftersom Felix är ledig från skolan, men de ringde ut mig på jobb. Så nu är jag bokad i sju dagar framöver.

Annars är det lugnt. Var på Fyraårskontroll med Alice i måndags, den gick bra. Hon låg perfekt på vikt och längdkurvan, på pricken faktiskt. Låg en kurva över på båda två. Fortsätter hon på den skulle hon bli 175 lång men det beror ju helt på när hon kommer in i puberteten. Men förhoppningsvis blir hon längre än mamma sin. Vilket iof inte är vidare svårt alls.

I helgen är planerna att åka iväg och äta supremebuffé med Kimpas syskon. Felix ska på kalas och sen ska vi umgås med kidsen.

Nu ska jag avrunda här. Tv kvällen Allan idag ju! :)


Trampade på en fästingjäkel igår. Att det är ens är möjligt när det snart är december!


"Jag är kapten Jack Spajjow" skrålar lillan efter att ha klätt ut sig efter bästa förmåga


Min sambo har varit sugen på friterade bananer ett längre tag. Igår gjorde han en massa och åt


Ännu fler. Nu är han inte längre sugen på det alls. Förstår inte det jag.......

Måste skriva några rader om Lukas. Han visar sig vara ett litet geni precis som sin storebror. Han plockar alltid ur diskmaskinen åt mig. Han älskar det och kommer rännandes när han hör att det är på g. Igår tog han ett decilitermått och öppnade andra lådan för att se direkt komma på att det skulle vara i den tredje. Sen gör han nåt liknande. Han har stenkoll på vart allt ska vara. Och igår kom han och hämtade mig. Kom sa han och tog fram sin lilla hand. Han ledde mig till skötbordet. Där skulle vi byta blöja för han hade minsann kissat :)

Såg nyss på Greys och fy fan. Hela jag är ledsen och illamående. Vilket jäkla avsnitt. Innan säger hallåan "Nu ska vi till Seattle Grace hospital, där vi äntligen får lite goda nyheter". Nöt!

Nu ska jag krypa upp i soffan och pussa på Kim, sen blir det sängen. Upp med tuppen imorgon igen.

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Jag vill också ha friterad banan!!!!! och 175cm är en bra längd ;-)

2011-12-01 @ 10:01:00
Postat av: Maria

Men kom hit då. Vi bjuuur!

2011-12-02 @ 20:31:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0