Oktober

Sätter mig här en stund för att fördriva tiden och undvika att buda på en eller två auktioner på tradera. Ska till Ullared nästa vecka och måste hålla i pengarna! Idag har jag jobbat och efter det så åkte jag direkt till barnens dagis för brukarrådsmöte. Imorgon är det årsmöte med styrelsen och på tordag är det föräldramöte. Tre möten på en vecka.  Det är med andra ord inte bara på vädret och lövens färg som det märks att det är oktober.

Ännu en helg är över. Igår kände jag sån tristess att jag sa till mig själv att inte längta efter helg nåt mer. Men det artade sig och vi åkte och handlade och sen droppades jag av hos Charlie. Där bjöds vi på en massa god plockmat och satt och snackade ett par timmar. Tack fina du! Sen hem och såg ett Greys i sängen. Då kan man fan inte klaga mer!

När jag kom hem från mötet stod middagen på bordet och sen hängde jag med kidsen innan de lade sig. Smög ner i soffan brevid Felix efter att de små lagt sig. Felix berättade att de retat honom i skolan och kallat honom för Fisknevski. Det är ju inget allvarligt men det var hans bästa vänner och det här är ju vanligt liksom. Men jag tycker inte att det är okej att barn är elaka mot varandra. Men det är de ju men man får prata med dem och inte acceptera att de beter sig så. Nu är inte Felix utsatt så det är inte det jag menar, men det förekommer ju att barn är elaka. Där är våran roll som vuxna vägledare väldigt viktig.

Lukas hade haft otur på dagis idag igen. Syrran hade stängt dörren hårt och han hade fingret ivägen och klämde sig. Han hade gråtit en del, det gör ju så satans ont. Det är blod under nageln och han ojar sig om man rör den men den kommer inte att lossna som tur är. Men men så är det ju

Annars är det lugnt men jag är sjukt sugen på att hitta på något. Resa, fest, hotell ja jag vet inte. Men jag längtar efter nåt kul. Livet är härligt, men lite action skulle inte skada om man säger så.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0