Saturday it is

Igår var jag en bitterfitta. Trots att Kimpa var hemma och var pappaledig så var det jag som fick gå upp och väcka Felix och få iväg honom till skolan. Kimpa kontrade med att jag ska väcka honom eftersom han kan sova sig igenom atombomber. Imorse var det jag som tog sovmorgon. Vaknade upp av att Lukas befann sig i sängen. Alice kom in runt sju. Jag gick upp klockan nio, ren och skär lyx. Förra helgen sov jag till nio båda dagarna. Tack hun!

Upp och åt frulle sen drog vi till Mariestad. Gick på Karlssons som är lite av ett Ullared i miniatyr. Fastnade vid inredningen. Köpte två kuddar, ljus, matta, massa rörkopplingar och godis. Kassörskan var något av en klant. Hon slog in två kakburkar (vi köpte en), slog in en bilpåse (köpte två) och en kudde (köpte två). Jag gick plus på affären om man säger så. Men klantigt må jag säga. Hur svårt ska det vara att slå in två kuddar när de kommer efter varandra på bandet.

Åkte sen hem till svärmor på lunch, raggmunk och fläsk (eller bacon var det kanske) och rårörda lingon. Sen tog vi med Lukas och åkte till Jenny och Dennis, farmor kom dit med de andra två lite senare. Fikade, pratade och sparkade boll ett tag.

Sen hem och lagade en sen middag och sen satte jag igång och bakade. För imorgon kommer några av girlsen på fika. Mys!












Banankaka och mockarutor



Hur spenderade ni eran lördag?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0