I can´t tell you what it really is, I can only tell you what it feels like

Har blivit en gnällspik på sistonde så jag ska försöka att få iväg ett inlägg utan gnäll. Kan inte lova att det blir helt positivt men jag ska get ett försök.

Igår var det lugnt här hemma. Vi åkte till vårat älskade Maxi för att fylla på skåpen. Mamma tog med Felix till badhuset ett par timmar. På eftermiddagen fick Felix hit två kompisar och Kim åkte för att lasta ved. Hängde med barnen och vi drog till kojan. Sen middag och kvällen. Same old!

Imorse vaknade Lukas vid fem igen. Han skriker och gråter och nöjer sig inte med nappen. Det här är nåt nytt han fått för sig. Har säkert med utvecklingsperioden att göra. Jisses vad han trotsar. Alice kom också in i trotsåldern tidigt. Grejen är den att hon ganska nyss slutat trotsa faktisk och nu är det nästa man på tur. Bit ihop och le! För mig är det här med trotset rätt lugnt. Igår när han skulle ha lunch för att sen sova och han vägrade komma och äta. Han ska ha en annan stol och han är förbannad, oj oj vilken ilska det finns i en sån liten kropp. Men sånt är bagateller men när han vaknar tidigt eller mitt i natten och är förbannad och ledsen, sånt är segt. Just det här med att sömnen tar stryk det är inte roligt. Men jag ska inte klaga. Han är världens mest fantastiska lilla kille.

Igår skickade vi in beställningen på jultidningarna som Felix sålt. Han var i sjunde himlen kan jag tala om. Han fick välja en massa premier och han valde himmelslyktor, en glassmaskin, 1,5 kg godis, discospegelbollar, två dataspel och en fotoskärm. Utöver det så får han 1100 kronor för det han sålt. När han kom upp imorse så påtalade han gång på gång hur nöjd han var med det han valt ut. Bra tycker jag, trodde aldrig han skulle få så mycket för mödan.

Igår ringde brorsan och frågade om jag ville följa med till Thailand. Han hade hittat flygbiljetter för 5000 tor, rena klippet ju. Jag var tyvärr tvungen att tacka nej, men det ångrar jag egentligen. Men det är ju inte bara att åka ifrån familjen i två veckor. Men jag ringde och peppade morsan till att följa med så det tror jag att hon gör. Phrom och Emeli åker ner de med med ett annat plan till familjen i bangkok så möts de upp sen. Åh jag vill oxå!!!

Idag är jag hemma med kidsen. Eftersom jag inte kan jobba imorgon så lär de inte ringa in mig idag heller. Jag ska jobba på fredag iaf, får hoppas det blir fler dagar. På fredag ska Kimpa börja vara pappaledig. Det kommer han att vara varje fredag ett tag framöver. Blir skönt för både honom och barnen. Annars lugna puckar idag. Ska underhålla gulliganerna och komplettera min lista inför morgondagen.

Vad sysslar ni med då?

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag gillar ditt uttryck "gulliganer" starkt! =)

2011-10-11 @ 13:49:32
URL: http://efager.blogg.se/
Postat av: Maria

Visst är det ett bra uttryck! Gulliga huliganer liksom ;)

2011-10-12 @ 18:39:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0