Soft

Idag är det soft på Bläckhornet. Blir en mycket stillsam dag kan jag lova. Efter helgens bravader så är det tydligen det som behövs.

I lördags var det ju fullt ös och vi var borta hela dagen. Igår var jag upp i ottan och bakade ännu en grej. En härlig rulltårta med chokladkräm. Sen tog jag med kidsen på tipspromenad med mamma, sen hem och lagade mat samtidigt som jag dammsög huset. Sen hade vi söndagslunch med mamma och två kompisar till Felix. Sen kom Linda med sina pojkar och sen Charlie med sina två. Då var det nio kids i huset, men väldigt mysigt! Gillar fart och fläkt. Vi fikade och barnen lekte ett par timmar. Sen fixade jag kvällsmat och lade barnen sen var jag slut som artist.

Satt i soffan framför en film och djupandades för att inte kräkas. Först trodde jag att jag åkt på nån magsjuka men icke. Lade mig med båda mjukisbyxor och tjocktröja med två novalucis och två panodil i kroppen. Somnade en stund för att sen få gå in till Felix mitt i natten, sen när jag somnat om vaknade Alice vid fyra och trodde att det var morgon. Satt på sängkanten hos henne och halvblundade och försökte förklara att det inte var dags att vakna samtidgt som jag tänkte för mig själv "shit körde vi inte slut på dig i helgen, sov nu unge". Så imorse gick jag upp med Felix och duschade och sminkade mig ifall poolen skulle ringa. Men när han gått till bussen så lade jag mig igen och efter ett tag kom Alice in till mig och vi myste och Lukas vaknade vid nio. Underbara morgon!

Men idag är jag jättetrött och känner mig som en vek människa. Jag är tydligen lite sliten. Känner igen tecknen, illamående, ont i kroppen, trötthet. Man tycker att det är lugnt men tänker man efter så är det inte många lugna stunder och man jobbar sen hem till tre barn och helger som går i ett rasande tempo.

Men idag ska det vara lugnt jag ska njuta av mina fina barn. Idag är de goa, söta och små gurkor. Lukas är gladare igen men hans syster har hamnat i nån svacka och börjat trotsa som en tvååring, men det är en annan historia.




Jag myser med Lille Arvid






Kommentarer
Postat av: Linda

Tack för trevligt fika igår !!! Det var verkligen veckans höjdpunkt =), mycket trevligt!! Vilka fina kort du lagt ut på bloggen!! Kram

2011-10-24 @ 13:14:27
Postat av: Maria

Ja det var det för mig med kan jag tala om! Så tack för att ni kom. Klart det är fina kort det är ju era barn ;)

2011-10-24 @ 20:30:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0