Ifs and buts

kan inte bestämma vad jag tycker om den här dagen. Man kan nog säga att den är både och. Mest bra ska tilläggas. Om man nu ska se den i bra/dåligt, svart eller vitt vill säga. Jobbade hela dagen och jag var småseg och trött, men det gick bra. Kom hem och hämtade ett paket med en jacka och två tröjor och en mössa (bra). Jackan var lite kortare i modellen än jag trott och den var lite för liten egentligen (dåligt), jag fick igen den och allt sånt men den sitter åt lite för mycket för min smak. Men å andra sidan så håller jag på och tappar kilon och om kanske 4-5 sitter den bra. Men så kan man ju inte tänka kanske men det uppväger mot krånglet att skicka tillbaka den. Den var å andra sidan inte billig så den ska ju vara bra. Ilandsproblem, jag vet!

Kom hem och fyllde upp vatten som tokar eftersom det slog mig att de skulle stänga av det fram till midnatt. I bästa fall är det tillbaka runt nio-tio men det ska man inte räkna med. Så ikväll får jag somna med disk på bänken, odiskad disk i maskinen och en stor otvättad hög med kläder. Bara en sån sak gör detta till en sisådärdag.

Nu ska jag sluta sitta och skriva stunt här. Kim ska bryta strömmen nu så jag ger mig. Där hade ni tur!


Kommentarer
Postat av: Charlie

Du låter lite gullig med vardagsgnället oxå, ogillar oxå disk men värst av allt i min värld är att ha en obäddad säng, skulle fallet vara så att den är obäddad å jag ska lägga mig måste jag bädda först- så knäpp ä jag. Puss!

2011-09-28 @ 21:40:01
Postat av: Maria

Haha ja jag vet! Jag gnäller samtidigt som jag skrattar åt det. Det är ju lika för alla. Slit och släp, ibland bekommer det mig inte alls men ibland blir man bara trött för att det aldrig tar slut. Jag håller med dig om sängen! Den får sbsolut inte vara obäddad. Bäddar den direkt jag kliver upp på morgonen!



Kul att se dig en sväng idag gumman!

2011-09-29 @ 20:26:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0