Social fredag

Är uppe sent ikväll! Händer knappt längre kan jag tala om. Jag är inne i sovrummet innan tio på kvällarna. Är så nedrans trött varje kväll. Men det är väl inte så konstigt egentligen. Dagarna går i ett och sovmorgon är inte att tala om. Men igår var jag vaken genom hela Breaking news, men hade å andra sidan slaggat på soffan en sväng innan.

Imorse gick jag upp och väckte Felix sen när han hade gått till skolan så gick jag och lade mig i sängen igen. Inte för att sova men bara för att ligga där och mysa och ha det gott. Lukas kom dit och kröp ner brevid mig. Sann lycka! Efter ett tag gick jag upp och satte mig vid ett dukat frukostbord. Fick några timmar hemma med familjen innan jobb. Samma sak igår jobb på eftermiddagen. Efter jobbet var tanken att jag skulle åka hem till familjen. Men de var inte hemma utan på väg mot Öret. Så jag lurade ner Tina på stan och vi drack kaffe och snagglade. Sen tog vi oss en promenad till hennes syster där Kim och barnen hämtade upp mig. Då åkte vi och käkade middag med svärfar. Sen hem och lade barn och såg på sista avsnittet av The killing. Fast innan dess så plockade jag disk och tvätt. Kan omöjligt gå och lägga mig på kvällen om det finns disk på diskbänken, fet ångest! Om vi återgår till The killing så slutade det lite oväntat. De fick till en tvist där på slutet och nu förstår jag varför en andra säsong är aktuell. Kan faktiskt rekomendera serien, den är bra!

Hoppas på en bra helg med marknad och en tripp till Mariestad. Svägerskan och hennes pojkvän har köpt ett hus och de flyttar in imorgon. Detta är superkul och vi är såklart mycket nyfikna.

Katter är mysiga djur! Cocos sover ju alltid mellan oss. Så igår kväll runt halv tolv så hörde jag att Tyra kom in med en mus. Hon skriker som en galning när hon har med sig ett byte in. Cocos flög dit och snodde musen/råttan framför ögonen på henne och hoppade upp och lade den brevid min kudde för att börja käka. Gömde mig under täcket och skrek i panik till Kim som tände lampan och slängde ut den. Sen hörde jag hur han knakandes satte i sig den lilla. Mysigt va?!

Kram och trevlig helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0