Fools in love

Idag har jag känt mig berusad hela dagen. Berusad av kärlek! Jag blir nästan knäpp. Min man är sjuk så jag har fått ha honom hemma hela dagen. Har kramat på honom massvis och barnen- barnen! Felix kom hem igår och ville inte riktigt prata om en sak som hänt i skolan. Sen gjorde han det ändå. Vi uppmuntrar honom att tala om vad som händer och om han beter sig illa. Han och två-tre kompisar hade sprungit inne i skolan och jagat en kamrat. Detta hade de gjort på morgonen innan lektionen. De hade fått en tillsägelse. Felix berättade att han helt glömt bort att man inte fick springa inomhus. De skulle få en ny chans imorgon, fixade de inte det skulle de inte få vara inne på morgonen. Detta beklämde honom lite men jag sa att det fixar du lätt. Då kände han sig glad och tyckte det var skönt att jag trodde på honom. Jag berättade för honom att jag inte tyckte att det var allvarligt men att det var bra att han lyssnade på läraren som sa till dem. Han kunde ha gjort så mycket värre saker men han sköter sig på bra i skolan och rent allmänt. Jag är så stolt över honom!

Alice avslutar varenda kväll med att säga att hon älskar mig mest i hela världen, bara en sån sak! Hennes ögon får mig att smälta som en glass en sommardag. Hon är så rolig och vart vi än går så tittar folk på henne och skrattar åt henne. Och Lukas, min lilla tjockis. Min lilla goding som snor allt ätbart han kan komma över (mat, frukt, kattmat), han som hoppar på mig när jag ligger i sängen samtidigt som han skrattar så han kiknar. Kan man bli annat än lycklig och kär!? Är så tacksam för min fina familj!

Har några graviditeter i min närhet och vissa jag vet försöker. Jag blir nästan lite sentimental. Finns inget härligare än graviditeter och barn. Jag kommer aldrig mer att försöka att bli med barn, men jag ska njuta av de i min närhet och deras bebisar. Fantastiskt är vad det är!

Nu ska jag invänta min stora kille som snart kommer hem ifrån sin fotbollsträning. De andra två ligger redan. Han ska få kvällsmat, sen blir det sängen för honom och Bonde söker fru för min del. Spotify med the city just nu. Lycka det med!






Barnen i samma ålder ♥

Kommentarer
Postat av: Sara

Den sanna lyckan är familjen!! Finns inget finare än ens barn. jag hoppas att jag alltid ska vara största och bästa tryggheten som kommer att uppmuntra mina barn och leda dom på rätt väg tills dom själva får fatta egna beslut i livet. Har inte ens läst den där artikeln om mamman som haft ihjäl sina barn.. såg att hon erkänt.. hur i helvete kan man skada sina små med flit???!!!

2011-09-22 @ 17:34:25
Postat av: Maria

Ja visst är det så! Man är så tacksam! Man kommer kämpa hela livet för att de ska ha det så bra som möjligt. Får ont i magen när jag läser om mamman i Sigtuna. Jag vet inte hur man kan skada sina barn. Jag gissar på att hon inte såg nån utväg. Deprimerad, utan pengar och ork att ta hand om dem. Det här kanske kommer att låta korkat. Men varför inte ta sitt eget liv istället? Låta barnen få en chans att växa upp. Vidrigt är vad det är!

2011-09-23 @ 22:57:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0