Bästa isen? Reprisen!?

Kommer just från tv:n och tänker skriva här en sväng innan jag däckar. Kim ser på nån serie som jag just nu inte kommer ihåg namnet på inne i sovrummet. Falling skies kanske? Skitsamma. Själv har jag (eller vi) sett på Robinson följt av Dallas. Det förstnämnda är ju lite underhållande här och var. Dallas var ren skit mer eller mindre. Men kanske kommer jag att se det ändå. Men varje kväll denna vecka det vette tusan om jag pallar med. Zappade över till Färjan i pausen, nej förlåt mig Färjan 4 heter det ju givetvis. De filmar ju bara white trash och ja jag vet att det är knassbollarna som är underhållande. Men det gör ont i hjärtat och hjärnan att titta på. Känner mig gammal och fördomsfull men det är rent vidrigt om ni frågar mig! Kan de inte göra bättre tv 2012? Jo tack det finns en hel del underbara serier. Tur det för det här är så man skäms! Idag har det förövrigt varit en stor dag här hemma på Bläckhornet. Felix började i trean på Djurgårdsskolan. Hann väcka honom innan jag pep iväg till jobbet. Kim gav honom frukost och såg till att han kom iväg till bussen. Handlade efter jobbet och Kim och barnen kom och häntade mig och då fick han berätta om hela sin dag. Lillasyster satt brevid och var mycket avundsjuk. "Ska jag berätta om min dag på Pennlådan. Träffade en fröken och vet du hon heter Helena" (Hade jag ju ingen aning om liksom). Mycket avundsjuka här hemma. När vi kom hem så bråkade killarna om vem som skulle avrätta flest flugor med nya flugsmällan. På den nivån är det mest hela dagarna. Lukas har varit på 2,5 års kontroll. Det gick bra men han var ledsen (han är mer osäker än de andra två och verkar tro att han ska bli lämnad med okända bvctanten). Men när han väl sansade sig på pratade han och berättade om alla saker i korgen. Fixade det där lätt men å andra sidan så pratar ju han 10 ordsmeningar eller nåt sånt så det visste vi ju. Lilltjock vägde hela 18,4 kg och var 98 cm lång. Felix vägde 15,4 och var 95 och Alice 16,7 och 96,5. Lukas är våran största och ändå har alla tre varit ganska stora. Felix vägde lika mycket vid sin fyraårskontroll som Lukas gör nu. Humor! Men han följer sina kurvor så det ser ju bra ut. Väl hemma lagade Kim mat medans jag plockade in alla matvaror jag handlat. Sen åt vi och lade barn. I lördags var vi på en mycket mysig kräftskiva hos svägerskan och Dennis. De hade fixat jättefint med tält och grejer. Lyckade svälja en bacon och hade magras hela nästkommande dag. Så kan det gå när man varit vegetarian i sexton år. Idag mår jag bra igen. Jenny och Dennis fina nya lilla toa. Tyvärr tog jag aldrig kort på den när den var under renovering. Då fanns det ett ursött frieri på väggen <3 Nu ska jag sova. Veckan bjuder bara på jobb. Pöss!

Kommentarer
Postat av: Jeanette

:-)

2012-08-20 @ 22:47:58
Postat av: Ida

Vi har en stor liten 2,5 åring här hemma oxå. När vi var på Bvc med Leia för 1 månad sen fick Tove följa med. 99 cm och 17,8 kg var siffrorna på henne då. Här har vi ingen 2,5-årskoll. Bara treårskoll! :-)

Pussa barnen och hälsa Kim!!
Kram

Svar: Haha ja Lukas och Tove är jämnstora och har varit sen de föddes har jag sett. Kul! :) Nej många län har treårskontroll men inte vi vi har när de är 2,5 istället. Hoppas allt är bra med er!?
Kramar till er!
mariia

2012-08-21 @ 20:35:11
URL: http://blogg.alltforforaldrar.se/buffy

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0