Söndagkväll

Blev en okej helg av detta trots allt. Lite dåligt väder, men hey det är höst! Kom överens om att planera helgerna tillsammans. Eller snarare så att varje ledig helg kommer Kim att jobba här hemma (som alltid annars). Vill jag att vi ska göra nåt med familjen så ska jag bara säga till så gör vi det istället. Låter ändå som en bra lösning! Idag har vi varit på Jysk och beställt en ny spegel eftersom jag hade sönder våran förra. Sen åkte vi till Mio där vi spanade mest men kom därifrån med en lampa iaf. Det riktigt kliar i shoppingfingrarna nu. Vill handla allt och lite till. Längtar till våran Ullaredstripp så jag tror jag kan bli knäpp! Sen kom svärfar och hans blivande fru förbi på en fika. Barnen blev överlyckliga över att älskade farfar var här. De skulle visa alla sina leksaker (de två yngsta såklart). Sen satt Alice i farfars knä under hela fikastunden. Om en månad blir det bröllop mellan dem. Ska bli riktigt kul! Här hemma är vi förresten lite förkylda. Jag har haft lite ont i halsen i en vecka men klarade av det utan att det blev nåt större av det. Idag började Felix nysa och säger att det gör ont i halsen. Har vi tur så klarar vi oss så han orkar vara i skolan och att det blir nån mildare variant. Kan ju hoppas iaf. Kommer att ha svårt att vabba nu för både mig och Kim. Nu är det dags att krypa ner i den nybäddade sängen som Kim just nu står och bäddar. Här hemma är det alltid Kim som bäddar sängarna. Imorgon är det jag som öppnar så det är dags att kojsa nu. Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Sara

Här har Tyra börjat snörvla och hostar massor. Hoppas vi andra slipper undan men det hör väl till nu när det är återgång till förskolan igen. Hoppas att ni klarar er undan också!

Svar: Tråkigt! Hoppas ni andra klarar er! Vi har inte klarat oss, en sjuk än så länge. Trist men men så är det. Det tråkigaste med att förskolor och skolor är igång igen.
mariia

2012-08-27 @ 21:31:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0