Underbart är kort, åt helvete för kort

Nu är min andra semestervecka över! Kims fyra också för den delen. Imorgon ringer klockan tidigt och vi ska släpa iväg tre trötta barn till förskolan. Som tur är så har vi inte vänt på dygnet under sommaren. Lite senare har det kanske blivit men inte mycket. Första veckan vi hade ihop så hängde vi mest med brorsan och hans familj som var här. Denna veckan har vi hunnit med Rottneros och Skara sommarland. Hade först tänk mig en resa men med vädret som det är och ingen husvagn som är i bruk så fick det bli så här. Vi var ju i Danmark ett par dagar i maj, det fick bli årets semester. Men det känns tråkigt att börja jobba igen. Det är ändå förbannat skönt att vara lediga tillsammans. Senaste dagarna har barnen haft kompisar här, fullt hus varje dag. Det har blivit lek, poolbadande och glassätande. Igår åkte jag och Kimpa på bio, Batman the dark knight rises. Den var riktigt bra, jag gillar faktiskt Batman. Jag gillar nästan ingen av alla de andra actionfilmerna som Kim ser, men just Batman är riktigt bra faktiskt. Idag har det lekts också och jag som faktiskt är en person jag med jag har bakat, tvättat, plockat, diskat, lagat mat and so on and on. Det går två maskiner tvätt och disk per dag här hemma. Det är väl så när man har tre kids. Nu ska jag ta kvällen. Har packat inför morgondagen och det står tre påsar och två väskor i hallen. Man kan tro att vi ska åka bort men nej vi ska bara till förskolan. Ska se på en film på tv:n för första gången på länge. Sen blir det sängen! Ha det gott och ni som fortfarande är lediga se till att njuta nu! Kram!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Ja semestern brukar alltid gå alldeles för fort! Fast jag är ledig ett tag till sen börjar allvaret ;) och Leah ska skolas in på förskolan. Hoppas ni får en bra första dag på jobb och barnen en bra dag på förskola, fritids!

Svar: Ja den gör ju det. Tiden rent allmänt bara springer iväg tycker jag. Ja nu är det snart dags för dig att börja jobba och Leah att börja förskolan. Tyckte nyss hon föddes :) Ett år går fort! Tack dagen blev bra för samtliga familjemedlemmar. Ha det gott nu och njut av sista ledigheten! :)
mariia

2012-08-05 @ 21:36:51
URL: http://frokenmli.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0