Thursday it is

Ännu en lat dag här hemma. Skulle ha åkt på utv.samtal men Felix lärare ringde och sa att hon tyvärr var sjuk. Lämnade av kidsen på förskolan och åkte in mot staden ändå efetrsom vi behövde fylla på skafferiet igen. Har ju inte handlat sen i måndags menar jag. Alice ska ha kalas i helgen och hon ska firas i tre dagar så då behövdes det lite diverse godsaker med. Vägen in till stan var allt annat än rolig kan jag tala om. Inte så mycket snö på den men rena rama isgatan. Bilen krängde lätt så det blev att ta det lugnt. På vägen hem var det saltat och mycket bättre. Det är just det här med väglaget som är obehagligt annars är det ju himla mysigt med all snö tycker jag! Hoppas bara att den får ligga nu och att temperaturen inte sjunker allt för mycket.
 
Innan vi handlade så gick vi på kinan och åt en lunch jag och Kimpa. Smakade mycket bra! Folk som inte känner oss måste allt tro att vi är knäppa båda två. Vi har en sån jargong mellan oss jag och Kim. Det är en del hårda ord eller hårda och hårda men vi kan liksom gå och tjata en del och folk som inte vet att det är så vi har det blir kanske förskräckta. Vi kan skratta elakt åt varandra och knuffa in varandra i hyllorna då och då. Sånt är liksom vardagsmat för oss. Men det är givetvis kärleksfullt. Men här är det inga smekningar medhårs inte det kan jag tala om. Men roligt det har vi!
 
Nu ska jag knata iväg till förskolan och hämta hem de små liven. Får nog ta storasyster idag, känns som att det är min tur nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0